powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα

Ανακοίνωση ενημέρωση του Α.Σ. 'Φοίνιξ' Νικήτης

Το Δ.Σ. του ΦΟΊΝΙΞ ΝΙΚΗΤΉΣ θέλει να ευχαριστήσει όλους τους αθλητές που την περασμένη αγωνιστική περίοδο ίδρωσαν, μόχθησαν, αγωνίστηκαν για το σύλλογο μας. 
Μια καινούργια χρονιά ξεκινάει για όλους μας με κάποιες αλλαγές στο αγωνιστικό πλάνο. Η πρώτη αλλαγή έχει να κάνει με την παραίτηση του μέχρι τώρα κόουτς GIANNOULIDI GIANNI λόγο κάποιον επαγγελματικών και προσωπικών υποχρεώσεων. Παρά ταύτα θα είναι στο πλευρό της ομάδας και θα μας βοηθήσει αγωνιστικά. 
Για τη νέα αγωνιστική περίοδο χρέη προπονητή έχει αναλάβει ο Νίκος Ναιντόφσκι, δεν χρειάζονται περεταίρω συστάσεις για έναν
άνθρωπο που στο παρελθόν έχει περάσει από επαγγελματικές κατηγορίες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Φοίνικα και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του. 
Επίσης ο Φοίνικας αποχαιρετά 2 παιδιά που αγωνίστηκαν επί σειρά ετών στην ομάδα και προσέφεραν πολλά στην ομάδα μας,τον captain ΛΥΔΙΑΝΟ Παναγιώτη και τον ΚΑΡΡΆ Γιώργο. Σας ευχαριστούμε για την προσφορά σας και ευχόμαστε ότι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας σας. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν επίσημα κάποιες προσθήκες παικτών που ήδη έχουν συμφωνήσει με τη Διοίκηση του συλλόγου μας
Α.Σ Φοινιξ Νικητης