powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ από τη θεομηνία στην Χαλκιδική

THESSNEWS-DESK || ΦΩΤΟ: INTIME
Η θεομηνία που σημειώθηκε σήμερα στους νομούς Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής προκάλεσε καταστροφές και μεγάλα προβλήματα.
Δείτε τις συγκλονιστικές φωτογραφίες του INTIME για το τοπίο που άφησε πίσω της η ''Μέδουσα'' στη Σιθωνία της Χαλκιδικής:

  Η κυκλοφορία στη Μουδανιών με κατεύθυνση Θεσσαλονίκη διεξάγονταν με δυσκολία, καθώς αρκετοί τουρίστες, μέχρι να εξασθενήσουν τα καιρικά φαινόμενα, αποφάσισαν να κάνουν την βόλτα τους στο Mediterranean Cosmos. Ένα κάμπινγκ στη Σιθωνία (ακτή Αζάπικο) εκκενώθηκε, ενώ η Πυροσβεστική δέχτηκε δεκάδες κλήσεις για απεγκλωβισμούς οδηγών και άντληση υδάτων από καταστήματα και σπίτια.

Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, όπως ανέφερε στο ''Ράδιο Θεσσαλονίκη'' ο πρόεδρος των ξενοδόχων Χαλκιδικής, Γρηγόρης Τάσιος, ελάχιστοι ήταν οι τουρίστες που αναχώρησαν για τις πατρίδες τους, αρκετοί από τους οποίους θα αναχωρούσαν ούτως ή άλλως σε δύο ημέρες. 
 
Ορισμένοι έψαξαν για άλλο κατάλυμα σε όμορρες περιοχές, όπως Σάρτη,. Βουρβουρού και Νικήτη, ανέφερε χαρακτηριστικά.  ''Ακριβής αριθμός τουριστών ακόμη δεν υπάρχει, ωστόσο είναι θετικό ότι οι βροχοπτώσεις σταμάτησαν και ο δήμος ζήτησε να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης'', σημείωσε ο κ. Τάσιος. 
thessnews.gr