powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη

Πολύγυρος: Έναρξη εκδηλώσεων «ΓΕΥΣΗ – ΠΑΡΑΔΟΣΗ – ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ» 17-8-17


Με την παράσταση ΩΔΗ ΣΤΟΝ ΑΛΕΚΟ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟ «ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΧΘΕΣ» ξεκινά σήμερα Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017 το πρόγραμμα των εκδηλώσεων Γεύση – Παράδοση – Πολιτισμός, που πραγματοποιούνται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στον πεζόδρομο του Πολυγύρου από το Μορφωτικό – Πολιτιστικό - Αθλητικό και Κοινωνικό Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Πολυγύρου «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ».

Στις 21:00, στο προαύλιο του Δημαρχείου θα πραγματοποιηθεί η τελετή έναρξης των εκδηλώσεων και αμέσως μετά το κοινό θα έχει
την ευκαιρία να απολαύσει μια παράσταση αφιέρωμα στον θεατρικό - κινηματογραφικό συγγραφέα και στιχουργό Αλ. Σακελλάριο με τραγούδια μεγάλων συνθετών (Σουγιούλ, Χατζιδάκι, Γιαννίδη, Ξαρχάκου κ.α), οπτικό υλικό από ταινίες και συνεντεύξεις του. Η εκδήλωση περιλαμβάνει και θεατρική αφήγηση με υλικό από το βιβλίο της Τίνας Σακελλαρίου "λες και ήταν χθες" και σκηνές από θεατρικά έργα.

Συμμετέχουν: η μουσική συντροφιά «Αργάς» (Αντώνης Κωνσταντινίδης, Μάκης Στεργιούδης, Μαρία και Αλέκος Αρβανίτη, Μαρινέλλα Hertug, Μαρία Κουνάδου, Μαρία Αντωνακοπούλου), ο Θίασος «ΕΝΝΕΠΕ ΜΟΥΣΑ» και φίλοι (Μελπομένη Χριστολιάκου, Κατερίνα Ι. Κοσμά, Ζάκης Χουρμουζιάδης, Τέλης Ξυδιάς, Μιλτιάδης Μαρέτας) και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τεχνών Γαλάτιστας «ΑΝΘΕΜΟΥΣΕΣ».

To πρόγραμμα εδώ http://sithonianews.blogspot.gr