powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη

'Ρουσφέτια' μετακινήσεων προσωπικού από το αποδυναμωμένο Γεν.Νοσ. Χαλκιδικής.

Απλόχερες !! μετακινήσεις προσωπικού από τον διορισμένο Διοικητή της 4ης ΥΠΕ, καταγγέλλει το Σωματείο Εργαζομένων του Γεν. Νοσοκομείου Χαλκιδικής με έγραφο προς ΠΟΕΔΗΝ. Ενώ το νοσοκομείο χρειάζεται προσωπικό μετακινήθηκαν  νοσηλεύτριες , μαίες , χειρίστρια ,διαιτολόγος και πριν από μερικές μέρες παρασκευάστρια του μικροβιολογικού. 
Το έγγραφο προς ΠΟΕΔΗΝ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

  ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ


                                         ΠΡΟΣ ΠΟΕΔΗΝ
                             ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ


‘Όπως γνωρίζετε το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής εφημερεύει καθημερινά όλες τις ήμερες  του χρόνου.
Ο πληθυσμός του Νομού δεκαπλασιάζεται τους καλοκαιρινούς μήνες.
Το Νοσοκομείο διαθέτει ΜΕΘ και ΜΑΘ οι οποίες δεν λειτούργησαν ποτέ , τμήμα επειγόντων το οποίο έχει καταντήσει αποθήκη και όλα αυτά λόγω έλλειψης προσωπικού, για την οποία κανείς πολιτικός παράγοντας δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ.
Το προσωπικό καταβάλλει υπεράνθρωπες προσπάθειες για να κρατήσει το νοσοκομείο σε ένα υψηλό επίπεδο όλο το χρόνο και πολύ περισσότερο τους καλοκαιρινούς μήνες όπου ο αριθμός των επισκεπτών αγγίζει το ένα εκατομμύριο.
Ενώ όλα αυτά δείχνουν την προφανή ανάγκη ενίσχυσης του νοσοκομείου με προσωπικό όλων των ειδικοτήτων, εδώ ωστόσο συμβαίνει το παράλογο: ο Διοικητής της 4ης ΥΠΕ μοιράζει απλόχερα μετακινήσεις.
Πέντε νοσηλεύτριες, δύο Μαίες, μια χειρίστρια, μία διαιτολόγος την μοναδική του νοσοκομείου με αποκορύφωμα την μετακίνηση παρασκευάστριας από 7/8/17 στο ΑΧΕΠΑ , για τις αυξημένες υπηρεσιακές ανάγκες η αιτιολογία της μετακίνησης.
Επίσης το Δ.Σ. του νοσοκομείου ενέκρινε μετάταξη τραυματιοφορέα στις διοικητικές υπηρεσίες.
Τι σκοπό έχουν άραγε; Γιατί υποβαθμίζουν το νοσοκομείο;
Παρακαλούμε για την  άμεση παρέμβασή σας.
Πολύγυρος 14-8-17

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                      Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ