powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή

Έκθεση βιβλίου για παιδιά 2,5 έως 5 ετών στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πολυγύρου


Με ιδιαίτερη χαρά αγκάλιασαν τα μικρά παιδιά με τους γονείς τους στον Πολύγυρο τη διήμερη έκθεση βιβλίου για παιδιά 2,5 έως 5 ετών, που πραγματοποιήθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά από το Μορφωτικό – Πολιτιστικό – Αθλητικό και Κοινωνικό Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Πολυγύρου «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ». Η έκθεση έλαβε χώρα το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2017 στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πολυγύρου.
«Το βιβλίο για το παιδί είναι απόλαυση και ταξίδι στον όμορφο κόσμο της φαντασίας! Ευχαριστούμε τους μικρούς μας φίλους και τους γονείς για την επίσκεψή τους στην έκθεσή μας και την υποστήριξή τους. Από την πλευρά μας υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να τους προσφέρουμε αντίστοιχες πολιτιστικές εκδηλώσεις και δράσεις όλο το χρόνο» τόνισε η πρόεδρος του Μορφωτικού – Πολιτιστικού – Αθλητικού και Κοινωνικού Νομικού Προσώπου του Δήμου Πολυγύρου «Αριστοτέλης», Ιφιγένεια Κυριάκου.
Στο πλαίσιο της έκθεσης την Κυριακή το πρωί τα παιδιά συμμετείχαν στην παράλληλη δράση «Ο Μάγειρας ο Νικολός» με τον Γιώργο Μουμουζιά.
Η έκθεση θα ταξιδέψει το επόμενο Σαββατοκύριακο 18 - 19 Νοεμβρίου 2017 στον Παιδικό Σταθμό Ολύνθου με παράλληλη δράση «Κι εγώ Σ' αγαπώ» με τη Νίνα Ζαφειρίου.

ΝΠ Δήμου Πολυγύρου Αριστοτέλης