powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο

Με 4 κυκλικούς κόμβους θα αντιμετωπισθεί το μποτιλιάρισμα στα φανάρια Νικήτης Χαλκιδικής από την Περιφέρεια και τον Δήμο Σιθωνίας.

Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες για την κατασκευή κόμβων κατά μήκος της κεντρικής οδού, ώστε να εκτονωθεί το μποτιλίαρισμα στα φανάρια Νικήτης.
Σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη Ιωάννη Γιώργο θα κατασκευαστούν τέσσερις κυκλικοί κόμβοι για να εκτονωθεί ο κυκλοφοριακός φόρτος των οχημάτων από τα φανάρια Νικήτης. 

Θα κατασκευαστεί ένας κυκλικός κόμβος στο ύψος των φαναριών της Νικήτης και υπόλοιποι τρεις στις εισόδους της Νικήτη από την πλευρά της Μεταμόρφωσης και του Αγίου Νικολάου-Ν.Μαρμαρά. 
Βέβαια αν δεν κατασκευασθεί κόμβος ή δεν βρεθεί άλλη λύση για την διασταύρωση κοντά στο Εργοστάσιο μελιού 'ΣΙΘΩΝ" παραμένει και το πρόβλημα με το μεγάλο μποτιλιάρισμα από την πλευρά των αυτοκινήτων που έρχονται από τον Ν. Μαρμαρά.
 Σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη η μελέτη που ολοκληρώνεται από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Σιθωνίας θα παραληφθεί από την Περιφέρεια που θα το δημοπρατήσει με 4 εκατομμύρια ευρώ μέσω προγραμματικής σύμβασης ανάμεσα στην Περιφερειακή Ενότητα και στον Δήμο Σιθωνίας.

          από Μεταμόρφωση


Από Αγ.Νικόλαo-Μαρμαρά
    περιοχή lidl

Περιοχή εργοστασίου Μέλι  ΄ΣΙΘΩΝ"