powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο

Έργα που θα γίνουν στη Χαλκιδική και έργα που θα πρέπει να γίνουν σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη κ.Γιάννη Γιώργο.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Γιάννης Γιώργος, στη συνέντευξη Τύπου για τη Χαλκιδική, που δόθηκε στο πλαίσιο της Philoxenia εκτός από την τους  4 κυκλικούς  κόμβους που θα κατασκευασθούν για να αποσυμφωρήσουν το Φανάρι της Νικήτη αναφέρθηκε:
Εξασφαλίστηκε χρηματοδότηση για την συντήρηση και την
αναβάθμιση του οδικού δικτύου και ελπίζει ότι μέχρι την Πρωτομαγιά θα φωτιστούν και θα διαγραμμιστούν οι δρόμοι της Χαλκιδικής.
Το Μάρτιο η Εγνατία Οδός έχει πει ότι θα δημοπρατήσει και τα υπόλοιπα 800-900 μέτρα από το ξενοδοχείο Pomegranate μέχρι τη γέφυρα της Ποτίδαιας,\
 Για το κομμάτι στο δρόμο Αγία Αναστασία-Γαλάτιστα. υπάρχουν τα χρήματα, οι μελέτες είναι ολοκληρωμένες και έτσι θα μπουν σε διαδικασία δημοπράτησης ( @sn με επιφύλαξη,  υπάρχει και το προηγούμενο του δρόμου και της παράκαμψης στην περιοχή της Αγ.Αναστασίας )
Σχετικά με τους βιολογικούς καθαρισμούς, η Χαλκιδική είναι πρώτη σε βιολογικούς καθαρισμούς, έχει πάνω από 27 σε σύνολο 43 στην Περιφ Κεντρ Μακεδονίας πολλοί από αυτούς λειτουργούν ικανοποιητικά, αν και αρκετοί είναι προβληματικοί, με τεχνολογία παλιά πριν το 90 και φυσικά χρειάζεται και βελτίωση και εκσυγχρονισμός.

Ο νέος Πρόεδρος της Πανελ.Ομοσπονδίας Ξενοδόχων κ.Γρ. Τάσιος στην συνέντευξή του εκτός των άλλων (εδώ) δήλωσε ότι για το θέμα της λειψυδρίας πρέπει να γίνει στον Νομό είναι το Φράγμα Χαβρία για να υπάρχει νερό για τα επόμενα 30-40 χρόνια . Βέβαια η Χαλκιδική είναι και Τουριστική και Γεωργική και οι δύο χρήσεις συγκρούονται  (@sn το έργο ας το ξεχάσουμε !!)