powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο

Μετά και το θανατηφόρο τροχαίο ο Δήμος Αριστοτέλη ζητά να τεθεί εκτός κυκλοφορίας ο δρόμος παράκαμψης Αρναίας.

Δελτίο Τύπου 17-6-17
«Ανακοινώνουμε, για την ενημέρωση των δημοτών του Δήμου Αριστοτέλη, σε σχέση με τα σημαντικά προβλήματα που έχουν προκύψει από την έναρξη λειτουργίας της νέας περιφερειακής οδού  «Παράκαμψης Αρναίας», ότι για το θέμα πραγματοποιήθηκαν δύο διαδοχικές συσκέψεις την Πέμπτη 15 και την Παρασκευή 16 Ιουνίου τ.ε., στα γραφεία της

Αναβολή της σημερινής εκδήλωση του Χορευτικού Ομίλου Πολυγύρου για 20-6-17 λόγω καιρού.

Η Πρόεδρος του Χορευτικού Ομίλου Πολυγύρου Μαριάνθη Καραφουλίδου, ανακοινώνει την αναβολή της σημερινής εκδήλωσης Τρεις δίπλες ήταν ο χορός στον Πολύγυρο.
Μετά από πολλά τηλεφωνήματα με μετεωρολογικές υπηρεσίες, με γονείς και μεταξύ μας...αποφασίσθηκε να αναβληθεί η προγραμματισμένη σημερινή εκδήλωση, λόγω ισχυρών ενδείξεων ότι ο σημερινός καιρός θα είναι άστατος με βροχές τις απογευματινές ώρες. Την αναβάλλουμε για την Τρίτη 20 Ιουνίου την ίδια ώρα.

Ορατός ο κίνδυνος μπλακ άουτ του Taxis

Σύμφωνα με την «Καθημερινή», δεκατρείς ημέρες πριν από την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής των φορολογικών δηλώσεων, όλα δείχνουν ότι η κυβέρνηση θα αναγκαστεί να δώσει παράταση, διαφορετικά το ηλεκτρονικό σύστημα Τaxis θα καταρρεύσει.
Η χαμηλή ροή υποβολής των φορολογικών δηλώσεων αναμένεται να προκαλέσει «έμφραγμα» στο ηλεκτρονικό σύστημα Τaxis, καθώς οι δηλώσεις που δεν έχουν υποβληθεί ξεπερνούν τα 3,1

Νέο ατύχημα στον κόμβο του Παλαιοχωρίου Σάββατο 17-6-17

Από fb Στέλιος Ρήγας.
Σάββατο σήμερα και όπως ήταν προγραμματισμένο έπρεπε να σημειωθεί ακόμη ένα τροχαίο στην περιφερειακή Αρναίας στον κόμβο Παλαιοχωρίου.
Έτσι στις 9:45 το πρωί ένα ΙΧ επιβατικό που κινούνταν στο νέο δρόμο, παραβιάζοντας το STOP συγκρούστηκε με κλειστό φορτηγάκι. Είχαμε... ελαφρύ τραυματισμό επιβαίνοντα στο επιβατικό και υλικές ζημίες. 

ΕΣ: Αντισυνταγματικές οι παρατάσεις συμβασιούχων ΟΤΑ [Η απόφαση]

Δημοσιοποιήθηκαν τα πρακτικά της 9ης Γενικής Συνεδρίασης της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου της 10ης Μαΐου 2017, σύμφωνα με τα οποία, όπως τα παρουσιάζει και αναλύει το epoli.gr κρίθηκε, ομόφωνα, ότι η διάταξη του άρθρου 16 του ν.4429/2016, που προβλέπει την αυτοδίκαιη παράταση των συμβασιούχων Καθαριότητας ΟΤΑ έως 31.12.2017, αντιβαίνει στις συνταγματικές επιταγές, διότι -

Καθαρισμός παραλίας Ν.Μαρμαρά από τη εθελοντική ομάδα 25-61-7

5ος Αριστοτέλειος Κολυμβητικός Διάπλους Ολυμπιάδα Χαλκιδικής Κυριακή 2-7-17

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
Ο πολιτιστικός σύλλογος Ολυμπιάδας "ΑΡΧΑΙΑ ΣΤΑΓΕΙΡΑ" σε συνεργασία με το Δήμο Αριστοτέλη Χαλκιδικής και το σύλλογο
«ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΡΑΘΩΝΙΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ» συνδιοργανώνουν τον 5ο Κολυμβητικό Διάπλου Ολυμπιάδας, στο πλαίσιο των "Αριστοτέλειων" εκδηλώσεων που τελούνται κάθε χρόνο στην περιοχή.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής του Δήμου Αριστοτέλη, την Κυριακή 2 Ιουλίου 2017.

Πέμπτη

Τα «VIP φορτηγά» από τη Βουλγαρία

Στις 7.15 το απόγευμα της Τρίτης, αιφνιδιαστικά, έκλεισαν τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα στον Προμαχώνα του νομού Σερρών, από τη βουλγαρική πλευρά. Μοιραία, έκλεισαν τα σύνορα και από την ελληνική πλευρά, καθώς ήταν αδύνατον να προωθηθούν στη Βουλγαρία οι ελεγχόμενοι. Τα σύνορα άνοιξαν στις 2 το πρωί. Τις πρώτες ώρες είχαν σχηματιστεί μεγάλες ουρές τόσο στην ελληνική όσο και στη βουλγαρική πλευρά. 

4o Greek Gastronomy Festival: Διάσημοι chef δημιουργούν ξεχωριστά πιάτα από προϊόντα της Χαλκιδικής

Με το θέμα "Φύση, Θάλασσα και Ήλιος", το Porto Carras Grand Resort, που βρίσκεται στη χερσόνησο της Σιθωνίας Χαλκιδικής, διοργανώνει για τέταρτη συνεχή χρονιά το Φεστιβάλ Ελληνικής Γαστρονομίας του Porto Carras.
Από τις 17 Ιουνίου ως τις 9 Σεπτεμβρίου 2017 και για 13 συνεχόμενα Σαββατόβραδα διάσημοι chef, βάζουν την προσωπική τους πινελιά, δημιουργώντας μοναδικά εδέσματα από εκλεκτά

Αναβολή της τελετής λήξης του KOUZINA 2017 .Με τo χθεσινό τροχαίο στον κόμβο παράκαμψης Αρναίας, χάθηκε μια ακούραστη εθελόντρια .

Ανακοίνωση της  Mount Athos Area Kouzina

Λογικά σήμερα το βράδυ (15-6-17) η Βαγγελιώ από τη Βαρβάρα θα είχε λάβει το KOUZINA βραβείο της μαζί με τις συναδέλφους της – κυρίες - μέλη του τοπικού Αγροτουριστικού Συνεταιρισμού...
Το ίδιο και οι αδελφές της – μέλη του Συλλόγου Γυναικών Στανού… Άλλωστε η προσφορά της και η προσφορά της οικογένειάς της στο KOUZINA ήταν πάντοτε απλόχερη και

ΔΙΚΑΙΩΣΗ των απολυμένων συμβασιούχων του Δήμου Κασσάνδρας με απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης.

Σε δικαίωση και επιστροφή στην εργασία τους, μετατράπηκε η «κραυγή απορίας & απόγνωσης από τους συμβασιούχους του Δήμου Κασσάνδρας»  για τους 57 απολυμένους συμβασιούχους  – “παρατασιούχους” Καθαριότητας του Δήμου Κασσάνδρας, σύμφωνα με Απόφαση του Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης, Δρ. Ιωάννη Σάββα.
Σύμφωνα με την Απόφαση,  που δημοσιεύει πρώτο και αποκλειστικά το epoli.gr ο Δήμαρχος Κασσάνδρας καλείται να

Λάζαρος Λαζάρου για την παρακαμπτήρια οδό της Αρναίας.

Σε ότι αφορά την παρακαμπτήρια οδό της Αρναίας και ειδικότερα τον κόμβο Παλαιοχωριου, υπάρχουν κάποιες γενικές παραδοχές...Είναι αλήθεια ότι ο κόμβος κατασκευαστηκε όπως ακριβώς προβλεπόταν στη Μελέτη. 
 Είναι, επίσης αλήθεια ότι η σήμανση είναι σωστή και επαρκής. Τέλος, είναι αλήθεια ότι τα οποία ατυχήματα, αλλά και το χθεσινό τραγικότατο δυστύχημα, προκλήθηκαν από παραβίαση του Κ.Ο.Κ. και της παρούσας

Βραβείο ανώτερης γεύσης στο "Πευκόμελο ΣΙΘΩΝ" Μελισσοκομικού Συνεταιρισμού Νικήτης

Με το σημαντικότερο βραβείο γεύσης στον κόσμο, το "SUPERIOR TASTE AWARD 2017, τιμήθηκε ο Μελισσοκομικός Συνεταιρισμός Νικήτης για το "Πευκόμελο ΣΙΘΩΝ" με 3 αστέρια.
Η βράβευση από τον Διεθνή Οργανισμό Γεύσης και Ποιότητας (iTQi) είναι διεθνώς αναγνωρισμένη και το βραβείο αποτελεί διαβατήριο για το "Μέλι Σίθων" στις ξένες αγορές".

O Δήμος Αριστοτέλη,σχετικά με την απόδοση σε κυκλοφορία του έργου «Παράκαμψης Αρναίας».

@sn.Αργήσατε πολύ κύριοι του Δήμου να ενδιαφερθείτε για το έργο. 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εκφράζουμε μέσα από την καρδιά μας τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των  θυμάτων του τραγικού ατυχήματος, που συνέβη στη διασταύρωση Παλαιοχωρίου, του έργου Οδική  Παράκαμψη Αρναίας Χαλκιδικής.

ΕΛ.ΑΣ: Συνελήφθη 32χρονος στη Χαλκιδική για καλλιέργεια και διακίνηση κάνναβης

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη ενός 32χρονου υπηκόου Γερμανίας, για καλλιέργεια και διακίνηση κάνναβης.
Ειδικότερα, χθες (14-6-2017) το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκιδικής, εντοπίσθηκε από τους αστυνομικούς ο

Κλειστή για μισή ώρα η παράκαμψη της Αρναίας από κατοίκους, λόγω των συχνών τροχαίων και του χθεσινού θανατηφόρου.

Σήμερα 15-6-17 κάτοικοι από την Αρναία και το Παλαιοχώρι έκλεισαν συμβολικά για μισή ώρα τους κόμβους της παράκαμψης  Αρναίας, εξαιτίας των τροχαίων ατυχημάτων που έγιναν  με αποκορύφωμα αυτό με τον θάνατο  δύο γυναικών χθές από την περιοχή,  σε τροχαίο στον κόμβο Παλαιοχωρίου.

Τετάρτη

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων 'Ελαίας Δρώμενα' Μεταγγίτσι 23-24-25 Ιουνίου 2017

Το Δημοτικό Σχολείο Ορμύλιας παραδίδει Μαθήματα Ήθους

Εκτός από το σύνηθες «Γλώσσα-Γλώσσα-Μαθηματικά», το πρόγραμμα του Δημοτικού Σχολείου Ορμύλιας τροποποιήθηκε για μία ειδική περίσταση. Το μάθημα της ημέρας ήταν το «Μάθημα Ήθους» που δίδαξαν τα παιδιά, με τη βοήθεια του Συλλόγου Διδασκόντων, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου και άλλων.Για τέσσερα χρόνια, μαθητές του Σχολείου μάζευαν καπάκια, με συντονιστή τον εκπαιδευτικό κ. Γιάννη Παπανικήτα, τα οποία συγκέντρωσαν και παρουσίασαν σε μία ειδική γιορτή στην αυλή του σχολείου, που πραγματοποιήθηκε χθες, Τρίτη 13 Ιούνιου.
περισσότερα εδώ  ormylia.me

6η Χορωδιακή Συνάντηση στη Ν. Καλλικράτεια 17-6-17


Μουσική επίδειξη μαθητών δημοτικού ωδείου Κασσάνδρας 16-6-17


Κλείνουν συμβολικά αύριο το πρωί οι κάτοικοι της περιοχής την νέα περιφερειακή οδό της Αρναίας

foto Στελιος Ρ'ήγας

Κλείνουν συμβολικά αύριο το πρωί οι κάτοικοι της περιοχής την νέα περιφερειακή οδό της Αρναίας, σε ένδειξη διαμαρτυρίας μετά τα αλλεπάλληλα τροχαία ατυχήματα, με αποκορύφωμα το σημερινό με τις δυο νεκρές συνδημότισσές μας. 

Με πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου της Δ.Ε. Αρναίας και των τριών προέδρων Αρναίας, Παλαιοχωρίου και Στανού, στις 9 θα

Μαθήματα ασφαλούς κολύμβησης της Γ' τάξης Δημοτικού Σχολείου Νικήτης (φωτο)

Μαθήματα ασφαλούς κολύμβησης και παιχνίδια στην άμμο 2017. Γ' Δημοτικού Σχολείου Νικήτης Χαλκιδικής. Ευχαριστούμε θερμά το Καλυβάκι beach bar για τη φιλοξενία, την κ. Τάκου Μαρία για τα παιχνίδια και τον κ. Κυριάκο Καρακυριαζή για το μάθημα. Και του χρόνου με υγεία!
ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα κολύμβησης από τον κ. Κυριάκο

ΕΦΕΤ: Ανάκληση παρασκευάσματος από ταχινι με salmonela.

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. ενημερώθηκε από τις αρχές της Αυστραλίας σχετικά με την απόρριψη στα σύνορα ενός προϊόντος ταχινιού, ελληνικής προέλευσης, επειδή ανιχνεύτηκε σε αυτό η παρουσία salmonella spp. Το ανωτέρω προϊόν, σε συνέχεια ελέγχων του Ε.Φ.Ε.Τ., διαπιστώθηκε ότι έχει διακινηθεί και στην εγχώρια αγορά.
Πρόκειται για το προϊόν με την εμπορική ονομασία «Εξαιρετικό παρασκεύασμα από ταχίνι χωρίς ζάχαρη και

Τροχαίο με 2 νεκρούς στον κόμβο Παλαιοχωρίου Χαλκιδικής.


Σύμφωνα με το blog ergoliptesxalkidikis.blogspot.grl τροχαίο σημειώθηκε πριν λίγο  με δύο νεκρές γυναίκες και 2 σοβαρά στον νέο κόμβο Παλαιοχωρίου Χαλκιδικής που παρακάμπτει την Αρναία. Να σημειωθεί ότι στον κόμβο δεν έχουν τοποθετηθεί φωτεινοί σηματοδότες.
Από ενημέρωση του sithonianews  νεκροί  η πεθερά και Νύφη από Βαρβάρα  Χαλκιδικης 65 και 43 χρονών.Τα άλλα δύο άλλα άτομα , ανδρόγυνο μάλλον που επέστρεφε για Θεσσαλονίκη,  εξετάζονται στο Γ.Ν.Χαλκιδικής , η οπτική εικόνα είναι καλή,  βέβαια θα γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις.  Σύμφωνα

Δήμος Αριστοτέλη : Κατάρρευση ορυχείου στο Αμύνταιο και μεταλλευτική δραστηριότητα της Ελληνικός Χρυσός - ανοιχτή επιστολή προς Υουργό ΥΠ.Ε.Ν.

κ.Υπουργέ,
Η  Δημοτική  Αρχή  του  Δήμου  Αριστοτέλη,  στον  απόηχο  της ειδησεογραφίας  και όλων  όσων ακούστηκαν  και  γράφτηκαν τις τελευταίες  ημέρες  για  την κατάρρευση  του ορυχείου λιγνίτη στο Αμύνταιο, εκφράζειτη βαθιά της θλίψη για το γεγονός,αλλά και την αμέριστη συμπαράστασή  της  στους  πληγέντες κατοίκους της Τ.Κ.Αναργύρων,οι  οποίοι καθώς φαίνεται έχασαν εν μία νυκτί το χωριό τους και τις περιουσίες τους. Ταυτόχρονα, εκφράζουμε τον προβληματισμό  μας  για το  δυσθεώρητο  και  πολύπλευρο  κόστος

Αφιέρωμα στον Μάνο Χατζηδάκι από τα σύνολα του Δημοτικού Ωδείου Πολυγύρου 16-6-17

Με ένα μεγάλο αφιέρωμα στον Μάνο Χατζηδάκι πέφτει η αυλαία της μουσικής χρονιάς 2016-2017 για το Δημοτικό Ωδείο Πολυγύρου την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017, στις 20:00, στο Δημοτικό Θέατρο.
Το μοναδικό έργο του κορυφαίου Έλληνα συνθέτη και ποιητή θα παρουσιάσουν όλες οι τάξεις οργάνων του Δημοτικού Ωδείου (φλάουτο, πιάνο, βιολί, κιθάρας), η Παιδική Χορωδία και η Φιλαρμονική Πολυγύρου.
Μουσικά έργα όπως «Πες μου μια λέξη», «Τα παιδιά του Πειραιά», «Οδός Ονείρων», «Κεμάλ» και πολλά ακόμα θα

Τρίτη

Ο Δήμος Αριστοτέλη βραβεύει τους μαθητές που πρώτευσαν στον Παγχαλκιδικό διαγωνισμό συγγραφή δοκιμίου για τον Αριστοτέλη και την εκπαίδευση (17-6-17)

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Δήμου Αριστοτέλη για το Διεθνές Έτος Αριστοτέλη 2016-2017, όπως αυτό ανακηρύχτηκε από την UNESCO , με αφορμή τα 2.400 χρόνια από τη γέννηση του μεγάλου Έλληνα φιλοσόφου και  σαν συνέχεια
της διημερίδας με  θέμα «Ο  Αριστοτέλης  στην Εκπαίδευση»,  που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Οκτωβρίου 2016 στο Κέντρο Πολιτισμού της Ιερισσού, ο Δήμος Αριστοτέλη  και  η Διεύθυνση  Δευτεροβάθμιας  εκπαίδευσης  Χαλκιδικής,

2ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου "Αντώνης Παπαδημητρίου" Ορμύλια 24-6-17

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ορμύλιας "Ορμή" διοργανώνει τον 2ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου "Αντώνης Παπαδημητρίου",  Σάββατο 24-6-17 προς τιμήν του εν ενεργεία Ορμυλιώτη μαραθωνοδρόμου Αντώνη Παπαδημητρίου. 

Θα υπάρχουν δύο διαδρομές, μία των 5 χλμ για άτομα άνω των 15 ετών, ενώ για τους μικρότερους σχεδιάστηκε μία διαδρομή 1,2 χλμ.

Ημερίδα με θέμα ΄Κόκκινα δάνεια΄ στο Επιμελητήριο Χαλκιδικής.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ.
 Μία άκρως ενδιαφέρουσα όσο και επίκαιρη ημερίδα, διοργάνωσε το Επιμελητήριο Χαλκιδικής σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών (Π.Ο.Φ.Ε.Ε.) , το Σύλλογο Λογιστών – Φοροτεχνικών Ν. Χαλκιδικής και τον Εμπορικό Σύλλογο Πολυγύρου.

Ενθουσίασαν οι μαθητές προπαιδείας, πιάνου και κιθάρας του Δημοτικού Ωδείου Πολυγύρου

Για μια ακόμη χρονιά το Ωδείο Πολυγύρου παρουσίασε τη δουλειά και τον κόπο των σπουδαστών του όλης της χρονιάς. Μουσικές και τραγούδια πλημμύρισαν το Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου το απόγευμα της Δευτέρας 12 Ιουνίου 2017.
Τα παιδιά κατέπληξαν γονείς και φίλους, που γέμισαν το θέατρο και τα χειροκρότησαν για την πρόοδό τους και το ταλέντο τους στα μουσικά όργανα. Την αρχή έκανε το Τμήμα Μουσικής

51 Δήμοι που δεν έχουν στείλει στοιχεία για τους Δασικούς Χάρτες [Λίστα]-Ν.Προποντίδας, Σιθωνίας,Κασσάνδρας από την Χαλκιδική.

Επιστολή στους ΟΤΑ, που καθυστερούν να αποστείλουν τα απαραίτητα στοιχεία για τους δασικούς χάρτες έστειλε, σήμερα, ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος, με τη λήξη του προβλεπόμενου χρόνου υποβολής των σχεδίων οικισμών και των οικιστικών πυκνώσεων, από τους ΟΤΑ στο Κτηματολόγιο.
Στην επιστολή του επισημαίνει ότι, παρότι έληξε σήμερα η χρονική

Δευτέρα

3o PARTHENώΝ FILM FESTIVAL 'ΣΙΝΕΜΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ' - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


Σινεμά στο χωριό για 3η χρονιά! Το Parthenώn Film Festival επιστρέφει στον Παρθενώνα στις 14 - 16 Ιουλίου 2017! Φέτος το πρόγραμμα έχει μουσική, μελαγχολία, γέλιο. Σας περιμένουμε και αυτό το καλοκαίρι για τρία αξέχαστα βράδια θερινού σινεμά κάτω από τ' αστέρια! 

Parthenώn Film Festival

Πρόγραμμα Προβολών | Program 2017

Με τις καλύτερες εντυπώσεις έπεσε η αυλαία του 3ου Μαθητικού Φεστιβάλ Θάλασσας 2017 του Δήμου Ν. Προποντίδας

Με τις καλύτερες εντυπώσεις έπεσε η αυλαία του Μαθητικού Φεστιβάλ Θάλασσας 2017 του Δήμου Ν. Προποντίδας,   το Σάββατο 10 Ιουνίου.
Οι μαθητές και οι μαθήτριες των Σχολείων της Α΄Θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ν. Προποντίδας, ξεδίπλωσαν για ακόμη μια χρονιά το ταλέντο τους και τη δημιουργική τους φαντασία και μας  κατέπληξαν ευχάριστα με τα καλλιτεχνικά τους προγράμματα που παρουσίασαν.

ΧΟΡΩΔΙΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΑΛ ΝΙΚΗΤΗΣ 16-6-17


Χορωδιακή Συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017 στο Πολιτιστικό Κέντρο ΕΠΑΛ Νικήτης, στις 8.30 το απόγευμα. 

Θα συμμετέχουν:
- ΔΗΜΟΤΙΚΗ  ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
- ΔΗΜΟΤΙΚΗ  ΧΟΡΩΔΙΑ  ΓΥΝΑΙΚΩΝ   ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ  ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Ανακοίνωση Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 3ου Δημοτικού Σχολείο και 1ου Νηπιαγωγείου Πολυγύρου.

Ο Σύλλογος μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μια νέα προσπάθεια. Από τη λήξη της φετινής ακαδημαϊκής χρονιάς ξεκινάμε τον θεσμό της ετήσιας αθλητικής υποτροφίας. Κάθε χρόνο, ένας μαθητής και μία μαθήτρια του σχολείου μας, θα κερδίζει μία ετήσια αθλητική υποτροφία για έναν από τους συλλόγους του Πολυγύρου ενώ

Κυριακή

Στα Σιθώνεια 2017 ο Μιχάλης Αναστασάκης έριξε την 6η καλύτερη βολή για φέτος στον κόσμο , 77.72 μ.στη σφυροβολία.

Η 16η διεθνής συνάντηση ρίψεων  “Σιθώνεια”  διεξήχθη  σήμερα  Κυριακή 11 Ιουνίου 2017 και στο Δημοτικό Γήπεδο Νικήτης.  
Ο Χανιώτης πρωταθλητής Μιχάλης Αναστασάκης  και  4ος στο Πανευρωπαϊκό του 2016 του Γ.Σ. Χανίων Ελ.Βενιζέλος, ξεκίνησε σε πολύ καλή κατάσταση. Με την 2η βολή στα 77.02 μέτρα ισοφαρίζει το ατομικό του ρεκόρ και εξασφαλίζει την συμμετοχή του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Λονδίνου. Συνεχίζει για καλύτερα. Στη 4η προσπάθεια ρίχνει την σφύρα στα 77.72 μέτρα η οποία  είναι η 6η  καλύτερη ρίψη μέχρι στιγμής στον κόσμο και στην 5η

Σε beach bar της Χαλκιδικής ήθελαν να απαγορεύσουν σε παιδί να φάει το κολατσιό του γιατί δεν ήταν από τον τιμοκατάλογο

Διαβάσαμε για ένα περιστατικό που διαδραματίστηκε χτες στην Χαλκιδική και συγκεκριμένα στο Sahara Resort Greece. Να τονίσουμε πως το διαβάσαμε στα social media και γνωρίζοντας τον συγκεκριμένο άνθρωπο, ξέρουμε ότι είναι σοβαρό και η περιγραφή του είναι ακριβώς όπως διαδραματίστηκαν τα γεγονότα.
Συγκεκριμένα χτες το απόγευμα, στη Χαλκιδική, στο Sahara Resort

ΕΛ.ΑΣ, Α.Τ. Σιθωνίας: Συνελήφθησαν άμεσα 2 άτομα για κλοπή σκάφους με εξωλέμβια μηχανή και απόπειρα κλοπής σε τροχόσπιτο.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνελήφθησαν άμεσα 2 άτομα για απόπειρα κλοπής σε τροχόσπιτο σε περιοχή της Χαλκιδικής
Νωρίτερα είχαν διαπράξει άλλη κλοπή αφαιρώντας σκάφος με εξωλέμβια μηχανή και άλλα αντικείμενα, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν
Η άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Σιθωνίας και αστυνομικών του Τμήματος Τροχαίας

H δική μου Χαλκιδική

Δύο συλλήψεις στον Προμαχώνα για λαθραία ποτά

Aρχείο
Δύο συλλήψεις έγιναν χθες στον Προμαχώνα Σερρών για κατοχή λαθραίων ποτών.
Το μεσημέρι συνελήφθη 50χρονος από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Προμαχώνα και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα καθώς σε έρευνα που έγινε σε όχημα ιδιοκτησίας του, διαπιστώθηκε να μεταφέρει και να εισάγει 30