powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο

Kάθειρξη 15 ετών στον δήμαρχο Ελαφονήσου για την πώληση εκτάσεων του δημοσίου στην περιοχή.

Σε ποινή κάθειρξης 15 ετών καταδίκασε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Καλαμάτας, τον δήμαρχο Ελαφονήσου, Χαράλαμπο Λιάρο, για απάτη κατ’ εξακολούθηση σε βάρος του ελληνικού δημοσίου, γλιτώνοντας, όπως τόνισε η έδρα του Δικαστηρίου, τα ισόβια, καθώς του αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου. Μαζί του καταδικάστηκαν 13 ακόμη

Γιορτή Ελιάς Όλυνθος 6-7-17


Ανετράπη πυροσβεστικό όχημα στη B.Χαλκιδική (ΦΩΤΟ)

Στο δρόμο από Στρατώνι προς Αρναία Χαλκιδικής , ανατροπή πυροσβεστικού οχήματος . Tο όχημα σύμφωνα με πληροφορίες ήταν σταθμευμένο και λύθηκαν τα φρένα.

Από το ατύχημα δεν υπήρξε τραυματισμός, ενώ μόνο το όχημα φέρει σημαντικές υλικές ζημίες

πληροφορίες και από seleo.gr

Ελαίας Δρώμενα Μεταγγίτσι Χαλκιδικής - 1η Ημέρα 23-6-17 (φωτο- video)


Video Άκης Γιώβος
Φεστιβαλικές εκδηλώσεις με τον τίτλο «Ελαίας Δρώμενα», που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεταγγιτσίου «Νέα Άσσα»

Αναδρομική Έκθεση του Παράσχου Καραδήμου στη Ν.Φώκαια 30-6-17

Δεκαήμερο Αγώνα στις Σκουριές 27/7-6/8/17


Τίποτα δεν τελείωσε, ο αγώνας συνεχίζεται

Στα δύο και κάτι μήνες τελευταία χρόνια Σύριζα - Ανέλ διακυβέρνησης ακούστηκαν πολλά και ακόμη περισσότερα υπονοήθηκαν σχετικά με το θέμα της Β.Α. Χαλκιδικής και της υπόθεσης των εξορύξεων χρυσού. Μισόλογα, αμφισημίες και μπαλαμούτια για "αναστολή εργασιών" για "παύση εργασιών", για πεντοζάλη ενάντια στο

Νέα ρύθμιση για μικρή παραμονή των συμβασιούχων

Σχέδιο για νέες ολιγόμηνες συμβάσεις για τους συμβασιούχους στους δήμους και όχι παρατάσεις επεξεργάζεται η κυβέρνηση όπως είπε ο Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη.
Ερωτηθείς για το εάν υπάρχει το ενδεχόμενο να γίνουν νέες συμβάσεις ως λύση γέφυρα ο υπουργός Εσωτερικών απάντησε

Παρασκευή

Κυκλοφόρησε το 88ο Τεύχος του Περιοδικού Πολύγυρος (4-6/17) -To άγαλμα του Αριστοτέλη στα Στάγειρα (1957)


Συνάντηση Συμβασιούχων Δήμου Σιθωνίας Χαλκιδικής με τον Δήμαρχο

Αρχείο
Η Διοίκηση του Σωματείου Συμβασιούχων Δήμου Σιθωνίας Χαλκιδικής, μετά την ολοκλήρωση της σημερινής συνάντησης  23-6-17 με τον Δήμαρχο και μέλος του ΔΣ της ΚΕΔΕ, κ. Ιωάννη Τζίτζιο.

Ενημερώνει ότι η θέση του Δημάρχου, είναι υπέρ των συμβασιούχων εργαζομένων να συνεχίσουν να εργάζονται.

'Δεν πρόκειται να προβεί σε καμία απόλυση μέχρι νεωτέρας.'

Πρόσληψη δώδεκα ατόμων για τις ανάγκες λειτουργίας των Μαθητικών Κατασκηνώσεων Μεταμόρφωσης Χαλκιδικής


 Ανακοινώθηκε από την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χαλκιδικής η πρόσληψη προσωπικού συνολικού αριθμού δώδεκα (12) ατόμων με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου ορισμένου χρόνου για χρονικό διάστημα σαράντα μίας (41) ημερών και συγκεκριμένα από 27/06/2017 έως 06/08/2017, για την κάλυψη εποχιακών αναγκών λειτουργίας των Μαθητικών Κατασκηνώσεων Μεταμόρφωσης Χαλκιδικής το

Εσωτερική οδοποιία τμημάτων οδών στον οικισμό Ν.Καλλικράτειας


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το έργο  “Εσωτερική οδοποιία τμημάτων οδών στον οικισμό Ν.Καλλικράτειας” (αρ.μελέτης 69/2015) προϋπολογισμού 1.900.000,00€.  Το έργο αφορά σε ολοκληρωμένες εργασίες οδοποιίας και ασφαλτόστρωση δημοτικών οδών εντός του οικισμού της Δ.Κ. Ν.Καλλικράτειας.
Η Ν.Καλλικράτεια αλλάζει όψη.

Ουρανουπολίτικα 2017‎, 4ος Κολυμβητικός Διάπλους Ουρανούπολης - Αμμουλιανής 23-7-17

Η ενορία των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Ουρανουπόλεως διοργανώνει τον 4ο κολυμβητικό διάπλου στo πλαίσιο των εκδηλώσεων «ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΙΤΙΚΑ» που τελούνται κάθε χρόνο.
Ο αγώνας που ανήκει στην κατηγορία OWS 1.1.1. «Κολύμβηση Μακρινών Αποστάσεων» θα διεξαχθεί στη θαλάσσια περιοχή Αμμουλιανής – Ουρανούπολης του Δήμου Αριστοτέλη, την

Σέρρες: Πήγαν να πουλήσουν κότες αλλά δεν υπολόγισαν τους εθελοντές της φιλοζωικής...

Καταγγελία από εθελοντές τουΦιλοζωικού Ομίλου Σερρών(ΦΟΣ) έγινε χθες στην Αστυνομική Δ/νση Σερρών για παράνομη μεταφορά και πώληση πουλερικών.

Οι εθελοντές εντόπισαν το παράνομο εμπόρευμα ζώων από Θεσσαλονίκη στην είσοδο της πόλης και αμέσως ενημέρωσαν τους αρμόδιους για τα περαιτέρω..
serreslife.gr

22 θέσεις εργασίας στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής - καθαριότητας, εστίασης(τραπεζοκόμων).

ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι δύο (22) ατόμων για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών περιστάσεων του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκιδικής, του Ψυχιατρικού Ξενώνα, της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού και του Κέντρου Φυσικής Ιατρικής Αποκατάστασης, που εδρεύουν στον Πολύγυρο του Νομού Χαλκιδικής και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:
  • 17 ΥΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ (Καθαριστών – τριών) 
  • 5 ΥΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΙΤΙΣΗΣ – ΕΣΤΙΑΣΗΣ (Τραπεζοκόμων)

Πέμπτη

Νοσοκομείο Χαλκιδικής: Σε αποχή από την αιμοκάθαρση οι νεφροπαθείς για την επιλογή προϊσταμένης.

Αναστάτωση επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στους ασθενείς της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκιδικής ύστερα από τον ορισμό της νέας προϊσταμένης της Μονάδας από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου, καθώς η προηγούμενη υπέβαλε την παραίτησή της για προσωπικούς λόγους.

Οι νεφροπαθείς εμφανίζονται κάθετα αντίθετοι με την επιλογή, υποστηρίζοντας ότι η συγκεκριμένη νοσηλεύτρια δεν μπορεί να ανταποκριθεί στα καθήκοντά της. 

Ν.Μουδανιά:Συναυλία για την 'Ελπίδα' και τη 'Στοργή' 5-7-17


Ιουλιανή Πανσέληνος στον Όρμο Παναγίας Αγ.Νικολάου με Νικολόπουλο και Πίτσα Παπαδοπούλου(9/7) - Πρόγραμμα 7-9/7/17






Έκθεση Ζωγραφικής -φωτογραφίας του Π.Σ. Ν.Μουδανιών 'Ο Φάρος' 27/6-30/7/2017

Με έναν φακό και ένα πινέλο",
τα τμήματα εικαστικών του Πολιτιστικού Συλλόγου Φάρου Ν.Μουδανιών διοργανώνουν:
-έκθεση ζωγραφικής, παιδιών και ενηλίκων
-έκθεση φωτογραφίας
εγκαίνια: ΤΡΙΤΗ 27 ΙΟΥΝΊΟΥ στο φουαγιε του κλειστού θεάτρου των Ν.ΜΟΥΔΑΝΙΏΝ ωρα 21:00 διάρκεια έως 30 ΙΟΥΛΊΟΥ 2017

Πολιτιστικός Σύλλογος Φάρος Μουδανιά

Nεκρή 75 χρονη αλοδαπή στη θαλάσσια περιοχή της Σκιώνης


 Χωρίς τις αισθήσεις της, ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες στις 22-6-17, από τη θαλάσσια περιοχή Ν.Σκιώνης, 75χρονη αλλοδαπή.
Τον θάνατο της ανωτέρω διαπίστωσε ιδιώτης ιατρός, ενώ η σορός πρόκειται  να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Προχωράει σταδιακά η επένδυση του ομίλου Σαββίδη στο Ξενία στο Παλιούρι με την έγκριση της αρχιτεκτονικής προμελέτης

H υλοποίηση της επένδυσης έχει ήδη αντιμετωπίσει καθυστερήσεις καθώς μεταξύ άλλων μεγάλο μέρος της έκτασης είναι δασική.
Ένα ακόμη βήμα πιο κοντά στην αποκατάσταση του Ξενία Παλιουρίου έρχεται ο όμιλος του Ι. Σαββίδη μετά το «πράσινο φως» που άναψε το υπουργείο Πολιτισμού, εγκρίνοντας την αρχιτεκτονική προμελέτη και προκαταρκτική στατική μελέτη προδιαγραφών και κατευθύνσεων για την επισκευή και ανακαίνιση του χαρακτηρισμένου ως

'ΑΘΩΣ-ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ' φωτογραφική έκθεση στον Τεχνοχώρο Αποθήκη Νικήτης του Στράτου Καλαφάτη 1/7-30/9/17


 Ο Δήμος Σιθωνίας, με ιδιαίτερη χαρά και τιμή παρουσιάζει την έκθεση φωτογραφίας «ΑΘΩΣ - ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ» του Στράτου Καλαφάτη, ένα μοναδικό εικαστικό ταξίδι στη μοναστική κοινότητα του Αγίου Όρους.

Η έκθεση είναι συμπαραγωγή του Μορφωτικού Ιδρύματος Εθνικής Τράπεζας και παρουσιάζεται μετά από μια σπουδαία περιοδεία στην ελληνική επικράτεια αλλά και στις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις, με

Εργαζόμενοι: “Λουκέτο” στους δήμους, πορεία στο ΥΠΕΣ για τους συμβασιούχους

Την πρώτη φάση των κινητοποίησεων του ολοκληρώνουν σήμερα οι εργαζόμενοι στους δήμους οι οποίοι έχουν κηρύξει για σήμερα 24ωρη πανελλαδική απεργία αντιδρώντας στην απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου να κρίνει αντισυνταγματική την παράταση των συμβάσεων των εργαζομένων στην καθαριότητα.

"ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ" ο Σύλλογος Τεχνών Γαλάτιστας σε μία μοναδική έκθεση στην Νικήτη (video)

 "ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ" με την Ελευθερία Χατζησταματίου.
Ο Σύλλογος Τεχνών Γαλάτιστας παρουσιάζει την έκθεση με τίτλο "Πορεία προς το Άγιον Όρος".
Μία εξαιρετική και συγχρόνως διαφορετική προσέγγιση στα πολιτιστικά δρώμενα της Χαλκιδικής,

Σύλλογος Γυναικών Πολυγύρου υπαίθρια γιορτή στα γραφεία του Συλλόγου 24-6-17

ΥΠΕΝ: Άμεση έκδοση οικοδομικών αδειών σε μη δασικές εκτάσεις

Άμεσα θα γίνει η έκδοση των οικοδομικών αδειών χωρίς να αναμένουμε την μερική κύρωση του δασικού χάρτη μετά το τέλος των αντιρρήσεων, με το νομοσχέδιο για τη δόμηση που θα συζητηθεί στις αρχές Ιουλίου, στη Βουλή.
Εντωμεταξύ το υπουργείο Περιβάλλοντος  δίνει στους πολίτες παράταση έως τις 27 Ιουλίου  για την υποβολή αντιρρήσεων πάνω στους δασικούς χάρτες. Μέχρι σήμερα έχουν υποβληθεί 30.187

Πανηγύρι αγίων Αποστόλων στην Ορμύλια - Πρόγραμμα 24-29/6/17


Ανακοίνωση του Χορευτικού Ομίλου Πολυγύρου για την 1η συνάντηση Χορευτικών Ομάδων και Συλλόγων.

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του νεοιδρυθέντος Χορευτικού Ομίλου Πολυγύρου την Τρίτη 21 Ιουνίου στο προαύλιο χώρο του δημαρχείου Πολυγύρου.
Στο πρώτο μέρος παρουσιάστηκαν οι χορευτικές ομάδες του Χορευτικού Ομίλου (250 χορευτές) ηλικίας 6-25 ετών που κατέπληξαν το πλήθος του κόσμου που σε ένα παραδοσιακό

Τετάρτη

4o Παιδικό φεστιβάλ παραδοσιακών χορών παραλία Ιερισσού 24-6-17

Ερώτηση βουλευτή Χαλκιδικής Βαγιωνά για αποζημιώσεις παραγωγών βερίκοκου Πορταριάς & Σημάντρων

Ερώτηση προς τον υπουργό Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Ευάγγελο Αποστόλου για τη διαδικασία αποζημίωσης των παραγωγών βερίκοκου στην Πορταριά και τα Σήμαντρα, υπέβαλλε ο βουλευτής Χαλκιδικής της ΝΔ, Γεώργιος Βαγιωνάς. Οι βερικοπαραγωγοί των περιοχών αυτών μετά το χαλάζι που έπληξε τις καλλιέργειες τους στις 27/3/2016 και τη νεροποντή- ανεμοθύελλα στις... 21/5/2016, είδαν την παραγωγή τους να αποδεκατίζεται.

Ο Σύλλογος Κρητών Χαλκιδικής για την 1η συνάντηση Χορευτικών Συλλόγων Πολυγύρου

Ο Σύλλογος Κρητών Χαλκιδικής ευχαριστεί θερμά τα μέλη του χορευτικού του συγκροτήματος και τα μικρά μας παιδάκια από τον Ταξιάρχη που χόρεψαν άψογα στην χθεσινή βραδιά της 1ης Συνάντησης χορευτικών και συλλόγων Πολυγύρου ,ήταν άψογοι όλοι τους και μας έδωσαν μια ωραία παράσταση.

‘Τρεις δίπλες ήταν ο χορός’ στην πλατεία του Δημαρχείου Πολυγύρου 20-6-17 (video-φωτο)

Χθες 20-6-17 ο Χορευτικός Όμιλος Πολυγύρου 'έξι βρύσες' διοργάνωσε  με μεγάλη επιτυχία ένα μουσικοχορευτικό ταξίδι σε όλη την Ελλάδα 'Τρεις δίπλες ήταν ο χορός'. Γέμισε ασφυκτικά η πλατεία του Δημαρχείου αλλά και ο γύρω χώρος.

Δήμος Προποντίδας Εκδηλώσεις Πλατείας 2017, εβδομαδιαίο πρόγραμμα

Ο Δήμος Νέας Προποντίδας και ο Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού, σας ενημερώνουν για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στα όρια του Δήμου Νέας Προποντίδας.
  • ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ: “Εκδηλώσεις Πλατείας 2017”  (πλατεία-προκυμαία) Ν. Μουδανιών.

Το δημόσιο προσφεύγει κατά της "Ελληνικός Χρυσός" και η εταιρεία ανακοινώνει εγκαίνια για 15-9-17

Τα εγκαίνια του εργοστασίου εμπλουτισμού της Ελληνικός Χρυσός στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής ανακοίνωσε σήμερα η εταιρία για τις 15 Σεπτεμβρίου, λίγες ημέρες μετά την προσφυγή του Δημοσίου στη διαιτησία κατά της εταιρίας.
Η Ελληνικός Χρυσός προαναγγέλει τα εγκαίνια του εργοστασίου εμπλουτισμού στην Ολυμπιάδα, το οποίο όπως επισημαίνει

Ν.Μουδανιά Kids Fishing Day νέα ημερομηνία 25-6-17

H προγραμματισμένη για τις 11 Ιουνίου εκδήλωση αναβλήθηκε λόγω καιρικών συνθηκών και θα  πραγματοποιηθεί στις 25 Ιουνίου και ώρα 10:00 – 13:00 π.μ στο αμφιθέατρο των Ν.Μουδανιών. Η εκδήλωση με επίκεντρο το παιδί τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Νέας Προποντίδας.
Τα παιδιά θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τις βασικές τεχνικές παράκτιας αλιείας (Casting, Spinning, Match Fishing) αλλά και παράλληλα να πάρουν τις

Η πλατεία δεν ήταν γεμάτη

Δεν είχε και πολύ κόσμο το βράδυ της Τρίτης στο Σύνταγμα. Και γιατί να έχει; Ακόμα και αν πιστεύεις ότι η κυβέρνηση οφείλει να παραιτηθεί, δεν είσαι και τόσο αφελής ώστε να το περιμένεις.
Αυτή τη φορά οι «Παραιτηθείτε» προσέλκυσαν λιγότερους πολίτες σε σχέση με την προηγούμενη συγκέντρωσή τους. Και ας έγινε trend στα social media. Και ας έκανε η κυβέρνηση το παν για να διαφημίσει την

Παιδική Παράσταση στη Νικήτη με διοργάνωση του Συλλόγου γονέων 22-6-17


H παράκαμψη Αρναίας στο Περιφερειακό συμβούλιο Π.Κ.Μ. από την Μείζον Αντιπολίτευση

Σύμφωνα με τον κανονισμό του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας , η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ κατέθεσε, διά του Περιφερειακού της Συμβούλου , κ. Στέλιου Βαλιάνου ,  ενώπιον του ανώτατου συλλογικού οργάνου της Περιφέρειας, επερώτηση για το ζήτημα που δημιουργήθηκε από τη λειτουργία της... παρακαμπτηριας οδού

Θάνατος 88χρονου λουόμενου στα Νέα Φλογητά Χαλκιδικής

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες 20-6-17, από τη θαλάσσια περιοχή της πλαζ Ν. Φλογητών, 88χρονος.
Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Νέων Μουδανιών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Β' Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης. 
EΛ.ΑΚΤ.

Δευτέρα

Xιλιάδες Βούλγαροι εκδρομείς τα Σαββατοκύριακα στη Β.Ελλάδα.

Πάνω από 3.000 βουλγαρικά ΙΧ κατευθύνονται στις παραλίες της Β. Ελλάδας κάθε Σάββατο για να επιστρέψουν την Κυριακή στη γειτονική χώρα.
Πολύ αυξημένη είναι η κίνηση από τη Βουλγαρία και τα Βαλκάνια, μέσω του τελωνείου Προμαχώνα τα τελευταία Σαββατοκύριακα, γεγονός που καταδεικνύει την αύξηση του τουριστικού ρεύματος προς τη Βόρεια Ελλάδα.
Αυτό διαπιστώνουν από τα στοιχεία που διαθέτουν οι

.΄Κλήδονας17' Ν.Καλλικράτεια 23-24/6/17


Εκδήλωση 'Αγ.Γιάννης Κλήδονας' από τον Πολιτιστικό Ν.Μαρμαρά 'Προικόννησος' 24-6-17

Ετοιμάζουμε το ΚΛΗΔΟΝΑ και ανάβουμε τις φωτιές. το Σάββατο 24/06/17 στις 20:00 
-Ανοίγουμε τον ΚΛΗΔΟΝΑ
-Επίδειξη Μουσικών ικανοτήτων  από τους μαθητές του τμήματος μουσικής του Συλλόγου με τον Παντελη Παπαδόπουλο στο Θεατράκι του Δημοτικού Σχολειού
Η βραδιά θα κλείσει με μουσική απο την Παραδοσιακή Κομπανία του Συλλόγου.

Κλείδονας στην Άφυτο 23-6-17

Ένα σύγχρονο υδροθεραπευτήριο στη Κασσάνδρα Χαλκιδικής.

Με διπλάσιους επισκέπτες σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι, ήδη από τον πρώτο μήνα λειτουργίας του, το ανακαινισμένο υδροθεραπευτήριο στα Λουτρά Αγίας Παρασκευής στη Χαλκιδική αναμένεται να γίνει πόλος έλξης όλων όσοι αγαπούν τον ιαματικό τουρισμό. Αυτός τουλάχιστον είναι ο στόχος της τοπικής αυτοδιοίκησης και των κατοίκων της περιοχής, που θέλουν

Θεσσαλονίκη: Αθώοι 5 γιατροί και μία νοσοκόμα του Νοσοκομείου ΙΚΑ "Παναγία" για υπεξαίρεση 650.000 ευρώ

Αθώοι κρίθηκαν από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης πέντε γιατροί και μία νοσοκόμα του Νοσοκομείου ΙΚΑ «Παναγία» Θεσσαλονίκης. Οι γιατροί και η νοσοκόμα είχαν κατηγορηθεί ότι υπεξαίρεσαν υψηλού κόστους ογκολογικά φάρμακα από την ογκολογική μονάδα του συγκεκριμένου νοσηλευτικού ιδρύματος. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, μάλιστα, το ύψος της υπεξαίρεσης προσέγγιζε τις 650.000 ευρώ

Υπέροχη χορωδιακή μουσική στην 6η Συνάντηση Χορωδιών Δημοτικής Χορωδίας Ν.Καλλικράτειας

Υπέροχη χορωδιακή μουσική και τραγούδια απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γενικού Λυκείου Ν.Καλλικράτειας, στην 6η Χορωδιακή Συνάντηση, που οργάνωσε ο Δήμος Νέας Προποντίδας και ο Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Ν.Προποντίδας σε συνεργασία με τη Δημοτική Χορωδία Ν.Καλλικράτειας.
 Στην 6η Χορωδιακή Συνάντηση συμμετείχαν η Μεικτή

Θέσεις εργασίας για το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Σιθωνίας , Κοινωνικών Λειτουργών.

     Ο Δήμος Σιθωνίας προχωρά στην πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο (2) ατόμων για την υλοποίηση της Πράξης «ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΣΙΘΩΝΙΑΣ», στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία 2014-2020» - ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 09Β «ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ – ΕΚΤ»,