powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο

Δήμος Αριστοτέλη:Παιδικές Χαρές στον Δήμο. Αντικείμενο πολιτικής λάσπης και τακτικισμού.

Εγκληματική αμέλεια, ανευθυνότητα και ολιγωρία κατά την άσκηση των καθηκόντων της  την κρίσιμη για τις παιδικές χαρές περίοδο 2011-2014, ομολογεί δημόσια με δελτίο τύπου η παράταξη της Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Αριστοτέλη, (έλλειμμα) “Οράμα(τος) Πολιτών”, φτάνοντας στο σημείο να αναγνωρίσει ότι μόλις 230.000 ευρώ ίδιους πόρους από τα ονομαστικά 1 εκατομμύριο

Συνάντηση Παραδοσιακών Χορευτικών & Χορωδιών του Δήμου Αριστοτέλη Άλσος Αριστοτέλη στα Στάγειρα Κυριακή 9 Ιούλη στις 9.00 μμ.


ΕΛ-ΑΚΤ:Ανεύρεση ανθρώπινου οστού στην Ποτίδαια - Θάνατος λουομένου στην περιοχή 'Άζάπικο' Ν.Μαρμαρά Χαλκιδικής.

Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα η Λιμενική Αρχή Μουδανιών για την ανεύρεση  ανθρώπινου  οστού στη θαλάσσια περιοχή της Ποτίδαιας.  Από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης που διενεργεί προανάκριση πρόκειται να πραγματοποιηθούν έρευνες με τη συνδρομή δύτη, ενώ το οστό πρόκειται να αποσταλεί

Ερώτηση Γ. Βαγιωνά για την κατάργηση 20 τμημάτων δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων στην Χαλκιδική

Ερώτηση προς τoν υπουργό Παιδείας, Κωνσταντίνο Γαβρόγλου για την κατάργηση 20 τμημάτων δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων στην Χαλκιδική υπέβαλλε ο βουλευτής Χαλκιδικής της ΝΔ, Γεώργιος Βαγιωνάς.
Στην ερώτηση του ο κ. Βαγιωνάς επισημαίνει πως μετά από αυτό το κύμα καταργήσεων των σχολικών τμημάτων του Νομού,

Παρασκευή

Νέα αεροδιακομιδή με ελικόπτερο από ατύχημα κοντά στον Πολύγυρο !



Θεωρούσαμε ότι τα ελικόπτερα του ΕΚΑΒ θα χρησιμοποιούνταν  σε περιοχές απομακρυσμένες . Το να μην έχεις ασθενοφόρα και να χρησιμοποιείς ελικόπτερο λίγα χιλιόμετρα έξω από τον Πολύγυρο αισθάνεσαι ότι  έχεις το ποιο σύγχρονο σύστημα άμεσης Βοήθειας  στον κόσμο. Την Παρασκευή έγινε ένα ατύχημα με οδηγό φορτηγού μεταξύ Πλανών –Κελιού  λίγα χιλιόμετρα από το Νοσοκομείο Πολυγύρου. Το περιστατικό κρίθηκε  ότι πρέπει να

Συμβασιούχοι Δ. Σιθωνίας: “Διαβεβαίωση του Δημάρχου για νέες συμβάσεις”

 Σε επικοινωνία του Σωματείου Συμβασιούχων Εργαζόμενων Δήμου Σιθωνίας με το epoli.gr ο πρόεδρος του, Αναστάσιος Παπαργύρης, ενημερώνει ότι, μετά τη σημερινή συνάντηση της Διοίκησης του Σωματείου, με τον Δήμαρχο Σιθωνίας, Ιωάννη Τζίτζιο, υπήρξε δέσμευση ότι, θα συνεχίσουν να εργάζονται όλοι οι συμβασιούχοι Καθαριότητας έως 31.3.2018.
Επίσης, σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση, στο μεσοδιάστημα θα προκηρυχθεί διαγωνισμός μέσω ΑΣΕΠ για πρόσληψη μόνιμου προσωπικού Καθαριότητας.
epoli.gr
Σωματείο Συμβασιούχων Εργαζομένων Δήμου Σιθωνίας Χαλκιδικής

Φεστιβάλ Θάλασσας 2017 Ν.Μουδανιά με Μάλαμα-Β.Παπακωνσταντίνου -Σκουλά , Θαλασσινό .


Σωκράτης Μάλαμας Κυριακή 6 Αυγούστου, 
Βασίλης Παπακωνσταντίνου Παρασκευή 11 Αυγούστου, 
Βασίλης Σκουλάς& Πανελής Θαλασσινός Τετάρτη 23 Αυγούστου 
 Αμφιθέατρο Ν.Μουδανιών 9:30μ.μ.

ΕΛ.ΑΣ. 69 συλλήψεις στη Χαλκιδική για παράνομη ελεύθερη κατασκήνωση, παρεμπόριο, τροχονομικές, οικοδομικές και άλλες παραβάσεις υγειονομικού χαρακτήρα.

Στο πλαίσιο γενικότερου επιχειρησιακού σχεδιασμού κατά τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου, για την πρόληψη και καταστολή της παραβατικότητας, πραγματοποιήθηκαν κατά το μήνα Ιούνιο από κλιμάκια αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής, στοχευμένοι και συστηματικοί έλεγχοι σε διάφορες τουριστικές και παραλιακές περιοχές της Χαλκιδικής.

Ρεγκάττα του Διαπόρου 2017 για σκάφη ανοικτής θαλάσσης 1-2-3 Σεπτεμβρίου 17 - Όρμος Παναγίας

8o Αντάμωμα παραδοσιακών χορευτικών "Οι Δρόμοι της Παράδοσης" Σάββατο 15 Ιουλίου Ν.Ρόδα.

Κρητική Καντάδα στα Ν.Ρόδα 14-7-17-

Την Παρασκευή 14/7 οι φίλοι μας οι Κρητικοί, 
βολτάρουν στο χωριό μας,
και τραγουδάμε όλοι μαζί,
ρίμες καντάδες με ρακί
γιατί αυτά θελ' η ζωή
να ανταμώνουνε μαζί 
η Κρήτη κι η Χαλκιδική.......

Δημοσιεύθηκε η έγκριση 155 προσλήψεων 8 μηνών, στο ΦΟΔΣΑ Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο Περιφερειακός Σύνδεσμος Φο.Δ.Σ.Α. Κεντρικής Μακεδονίας εγκρίνει την εισήγηση της Υπηρεσίας για την προκήρυξη μέσω ΑΣΕΠ (άρθρο 21 Ν. 2190/1994) πρόσληψης προσωπικού με συμβάσεις εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, διάρκειας 8 μηνών (Άρθρο 205 Ν. 3584/2007), για τις ανάγκες της Υπηρεσίας ανταποδοτικού χαραχτήρα (αρ. 12 παρ14 Ν. 4071/2012 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει). Οι ειδκότητες ειναι:

Πέμπτη

Porto Carras-Xterra Greece, Half Marathon and Swim Challenge September 2017

 Κλείστε με τον καλύτερο τρόπο την αγωνιστική σας σαιζόν, με τρέξιμο ή κολύμπι στη μαγευτική Χαλκιδική
Σε μια από τις ομορφότερες περιοχές της Βορείου Ελλάδας, στη Σιθωνία Χαλκιδικής το Porto Carras Grand Resort και η XTERRA Greece , θα πραγματοποιήσουν διήμερο αθλητικών εκδηλώσεων το Σάββατο 02 και την Κυριακή 03 Σεπτεμβρίου 2017. Οι αθλητές/αθλήτριες

Σε αμέλεια αποδίδουν στελέχη του λιμενικού τα περισσότερα ατυχήματα στη θάλασσα


Αρχείο
Το μεσημέρι της Τετάρτης στη Χαλκιδική είχαμε άλλο ένα ναυτικό ατύχημα με αποτέλεσμα ένας 54χρονος ψαροντουφεκάς να χάσει τη ζωή του (εδώ).
Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους τις τελευταίες ώρες στη θάλασσα και ανεξάρτητα από τις ευθύνες και το τι πραγματικά συνέβη, το σίγουρο είναι ότι οι περισσότεροι στο άκουσμα μιας τέτοιας είδησης εύχονται να μη τους συμβεί ποτέ στη ζωή τους.
Πρόκειται για το δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι που κάποιοι γίνονται αυτόπτες μάρτυρες ενός ναυτικού ατυχήματος. Και τα

20 προσλήψεις για δακοκτονία στην Περιφερειακή Eνότητα Χαλκιδικής.

 Η Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής ανακοίνωσε την πρόσληψη την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου συνολικού αριθμού είκοσι (20) ατόμων (μέχρι 60 ημερομίσθια) σε ελαιοκομικές περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής για την κάλυψη παροδικών αναγκών του προγράμματος καταπολέμησης του δάκου της ελιάς για τις εξής κατά αριθμό ατόμων και ειδικότητες  στις παρακάτω Δημοτικές & Τοπικές Κοινότητες : 

Τετάρτη

Σωκράτης Μάλαμας: «Είμαι αριστερός, αλλά όχι μέσω αυτού του πεπαλαιωμένου μοντέλου»

 Με τον Σωκράτη Μάλαμα πάντα έχεις πολλά να πεις! Ποτέ η μία συζήτηση δεν αποτελεί επανάληψη της προηγούμενης, ειδικά σαν ξεχάσει πως μιλάει μπροστά σ' ένα κασετοφωνάκι και αφεθεί στη ροή μιας φιλικής κουβέντας. Η απομαγνητοφώνηση εν συνεχεία είναι χάρμα! Δεν αλλάζεις ούτε ένα κόμμα, ούτε έναν σύνδεσμο από τα λεγόμενά του, λες και καταγράφεις τη ρητορική ενός λαϊκού διανοούμενου. 
Η συνέντευξη εδώ lifo.gr

Πλατεία Συκιάς live 6 Ιουλίου 2017

ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΙΘΩΝΙΑΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Συνέντευξη με την υπεύθυνη προβολής και πολιτισμού του Δήμου Σιθωνίας κυρία Μαρία Χριστάρα,την Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017,στην εκπομπή ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ με την Ελευθερία Χατζησταματίου.

Αργήσαμε αλλά 'οδεύουμε ορθά' στη Σιθωνία. Γνωστό beach Bar βάζει είσοδο υποχρεωτική 5ευρώ ως ελάχιστη κατανάλωση χωρίς την χρέωση ομπρέλας

Μετά την απόφαση του Δήμου Σιθωνίας για υποχρεωτική  ελάχιστη κατανάλωση 100 κ.μ νερού , γνωστό beach bar  ‘οπλίστηκε με θάρρος, γοητεύτηκε' από τις αποφάσεις του Δήμου    και έβαλε  υποχρεωτική είσοδο  5 ευρώ στον 'χώρο του' που είναι και  δημόσιος,    θεωρώντας την ως ελάχιστη κατανάλωση, και το εννοεί λογικό   με ανακοίνωσή του εν μέσω κρίσης 

Δήμος Ν.Προποντίδας:Καθαρίζουμε τις παραλίες μας συμμετέχοντας στο πρόγραμμα Γαλάζια Σημαία στην Ελλάδα.

Ο Δήμος Νέας Προποντίδας συμμετέχει στο διεθνές πρόγραμμα «Γαλάζια Σημαία» το οποίο διοργανώνει φέτος μια δράση για τις χώρες της Μεσογείου, την Blue Flag Mediterranean week. Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της δράσης Clean Seas που διοργανώνει η UNEP (United Nations Environment Programme), διοργανώνεται 3 - 10

Νεκρός ψαροντουφεκάς στη Καλλιθέα Χαλκιδικής - Χτυπήθηκε από ταχύπλοο σκάφος

Νεκρός εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης ένας ψαροντουφεκάς που χτυπήθηκε από ταχύπλοο σκάφος, στην περιοχή της Καλλιθέας. Σύμφωνα με το Λιμενικό, το δυστύχημα σημειώθηκε εντός οριοθετημένου διαύλου θαλασσίων μέσων αναψυχής. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στη συνέχεια στο Κέντρο Υγείας Μουδανιών όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Επιδρομή της εφορίας 'με Αριστερή Κυβέρνηση',σε τραπεζικούς λογαριασμούς για χρέη προς Δημόσιο.

Με κατασχέσεις, πλειστηριασμούς και ποινικές διώξεις απαντά η φορολογική διοίκηση στο κύμα των ληξιπρόθεσμων οφειλών που έχουν δημιουργηθεί στο πρώτο πεντάμηνο του έτους και τα οποία προσεγγίζουν τα 4,75 δισ. ευρώ. Σε καθημερινή βάση τα αρμόδια τμήματα των εφοριών διενεργούν 730 κατασχέσεις μισθών, συντάξεων και γενικότερα τραπεζικών λογαριασμών.

Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων στον Θαλασσόκηπο Βουρβουρού 12-7-17 ώρα 21:00

Τρίτη

Διαμαρτυρία κατοίκων Αγίου Νικολάου Χαλκιδικής για τους απαράδεκτα φουσκωμένους λογαριασμούς ύδρευσης-αποχέτευσης στο Δήμο Σιθωνίας - Η Απόφαση

Μετά από πρόσκληση του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Σιθωνίας  Ληστή Σωτήρη έγινε συγκέντρωση στον Άγιο Νικόλαο σχετικά με το χαράτσι που επιβάλλεται στην κατανάλωση του νερού.
Αφού ενημερώθηκαν οι κάτοικοι για την σχετική απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, αποφασίστηκε:

Καβουρότρυπες Σιθωνίας, όπως ...Καραϊβική!

Μίλτος Τόσκας protothema.gr
Όσοι προσπερνούν το πρώτο “πόδι” της Χαλκιδικής, γνωρίζουν καλά πως ο επίγειος παράδεισος της Σιθωνίας, ονομάζεται και Καβουρότρυπες. Ένας κλασσικός προορισμός για όσους απεχθάνονται τον συνωστισμό και τα τουριστικά κλισέ
Μετά από πολλά χρόνια, ο υδράργυρος, το περασμένο Σαββατοκύριακο άγγιξε και σε πολλές περιοχές ξεπέρασε, τους 40

Δήμος Ν.Προποντίδας - Όχι στην κατάργηση, συγχώνευση σχολικών μονάδων.

Μετά την ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας( ΦΕΚ εδώ) για τις συγχωνεύσεις και καταργήσεις σχολικών μονάδων στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση οφείλω ως Δήμαρχος αλλά και ως εκπαιδευτικός να εκφράσω την αγανάκτησή μου για την απόφαση του Υπουργείου αλλά και τη συμπαράσταση μου στον κλάδο των συναδέρφων εκπαιδευτικών.

Το Nέο Δ.Σ. της Νεολαίας Πολυγύρου.


Μετά από αρκετές περιπέτειες, αλλά πάντα με καλή θέληση, διάθεση για δημιουργία κι αλληλοϋποστήριξη για ένα καλύτερο μέλλον της πόλης μας, εκλέχθηκε το νέο Δ.Σ. της Νεολαίας Πολυγύρου. 
Αναλυτικά τα αξιώματα: 
Ιωάννης Παπαδάκης Giannis Papadakis : Πρόεδρος
Δημήτρης Βαγιωνάς Dimitris Vagionas: Αντιπρόεδρος
Αποστόλης Κλάψας Tolis Klapsas: Γενικός Γραμματέας

Δήμος Ν.Προποντίδας, Πρόγραμμα Εκδηλώσεων Πλατείας

Μόνο με μετρητά το ΚΤΕΛ Χαλκιδικής

Η Ελλάδα,συνιστά έναν από τους πιο ελκυστικούς ευρωπαϊκούς τουριστικούς προορισμούς χάρη –κυρίως- στις θάλασσες, τα νησιά και την ιστορία της. Κι όμως σε υπηρεσίες – κλειδιά δεν υπάρχει τρόπος πληρωμής με πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα για τη Βόρεια Ελλάδα είναι το ΚΤΕΛ Χαλκιδικής, δηλαδή τα λεωφορεία που συνδέουν τη Θεσσαλονίκη με την Κασσάνδρα, τη Σιθωνία και το Άγιον Όρος. Κανείς δεν μπορεί να εξασφαλίσει εισιτήριο γι’

Φεστιβάλ Ιουλιανής Πανσελήνου στον Όρμο Παναγίας-Πρόγραμμα

To «Φεστιβάλ της Ιουλιανής Πανσελήνου» στον Όρμο Παναγίας διοργανώνει ο Δήμος Σιθωνίας στις 7, 8 και 9 Ιουλίου 2017, με πολυποίκιλες εκδηλώσεις κάτω από το φως του φεγγαριού, το οποίο φιλοδοξεί να γίνει θεσμός τα καλοκαίρια στη Σιθωνία.
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει:

Παρασκευή 7 Ιουλίου

Λαογραφικός Όμιλος Πολυγύρου Έναρξη τμήματος νέων ΛΟΠ

Κάτι νέο ξεκινάει στoν Λαογραφικό Όμιλο Πολυγύρου !!!Κάτι φρέσκο, κάτι δροσερό! Είναι και καλοκαίρι άλλωστε και το χρειαζόμαστε!! 
Γιατί όταν οι παρέες δημιουργούν βγαίνει πάντα κάτι καλό! Αυτό είναι το σκεπτικό μας! Μια παρέα που ελπίζουμε να μεγαλώσει!

Νέοι άνθρωποι που έχουν όρεξη και μεράκι για χορό, για παράδοση, για γέλια και χαρούμενες στιγμές, είναι οι καλεσμένοι μας! 
Την Τέταρτη 5 Ιουλίου 2017 ώρα 9μ.μ. κέντρο Νεότητας

Δευτέρα

Συναυλία Ελπίδας Στοργής στα Ν.Μουδανιά για ενίσχυση των παιδιών με καρκίνο (5-7-17)

 Για 17η, συνεχόμενη χρονιά το Κέντρο Τέχνης Σύνθεση διοργανώνει τη μεγάλη συναυλία του καλοκαιριού 5-7-17. Μια συναυλία με σκοπό την ενίσχυση των δύο συλλόγων Ελπίδα και Στοργή, που συμπαραστέκονται στα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο. Γιατί γι αυτά τα παιδιά όλα είναι πιο δύσκολα...

Στη διοργάνωση βοηθά και συμμετέχει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέων Μουδανιών "Ο ΦΑΡΟΣ".

Με την υποστήριξη του Δήμου Νέας Προποντίδας.

Γιορτή της παράδοσης στο " Άλσος του Αριστοτέλη" Στάγειρα 9-7-17


Μετά την Νικήτη η Έκθεση του Συλλόγου Τεχνών Γαλάτιστας ‘Πορεία προς το Αγ.Όρος' στην Μεταμόρφωση-Εγκαίνια 8-7-17


Σας ενημερώνουμε πως η έκθεση μας " Πορεία προς το Άγιον Όρος " στο Ιστορικό και λαογραφικό Μουσείο Νικητης  θα είναι ανοιχτή  ως την Τετάρτη 5/7Αμέσως μετά, θα μεταφερθεί στην  Μεταμόρφωση σε χώρο του ξενοδοχείου "Blue Dolphin ".
Για σας, που δεν βρήκατε τον χρόνο να την επισκεφθείτε, αλλά και για όσους θέλετε να την δείτε ξανά,  σας περιμένουμε!!!

Από την Πέμπτη 6/7/ 2017.
Εγκαίνια το Σάββατο 8/7/ 2017.
Σύλλογος Τεχνών Γαλάτιστας
σχετικό sithonianews.blogspot.gr

Εγκαίνια έκθεσης φωτογραφίας «ΑΘΩΣ/ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ» στη Νικήτη Χαλκιδικής(φωτο-video)

Tα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας «ΑΘΩΣ / ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ» του Στράτου Καλαφάτη, πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο το απόγευμα 1-7-17 στον Τεχνοχώρο Αποθήκη, στην παραλία της Νικήτης, από το Δήμαρχο Σιθωνίας, Ιωάννη Τζίτζιο, παρουσία του καλλιτέχνη Στράτου Καλαφάτη, του Διευθυντή του Μορφωτικού Ιδρύματος Εθνικής

Κυριακή

Με επιτυχία ο 5ος Αριστοτέλειος Διάπλους στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής-Αποτελέσματα

Μία από τις καλύτερες διοργανώσεις στην ιστορία του Αριστοτέλειου Διάπλου και με δύο μάλιστα διεθνείς συμμετοχές  έγινε στην Ολυμπιάδα της Χαλκιδικής. 
Ήταν η 5η χρονικά διοργάνωση και η επιτυχία της οφείλεται τόσο στο συντονιστικό  ρόλο του προέδρου του Δ.Σ. του συλλόγου "Ελληνική Μαραθώνια Κολύμβηση" Κώστα Μπενάκη , όσο

Κινηματογραφικές προβολές κάτω απ΄τα αστέρια στον Παρθενώνα Χαλκιδικής 14-16/7/17

Για κινηματογραφικές προβολές κάτω από τα αστέρια προσκαλεί το Parthenώn Film Festival για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, στον παραδοσιακό οικισμό του Παρθενώνα, στη Σιθωνία Χαλκιδικής!
Η γραφική πλατεία του χωριού, μπροστά στο παλιό δημοτικό σχολείο, θα μετατραπεί για τρεις βραδιές, από τις 14 έως 16 Ιουλίου 2017, σε μία υπαίθρια γιορτή του σινεμά με κλασικά έργα

Παραλία Νικήτης:Υπογραφές για το πλαφόν ελάχιστης κατανάλωσης 100 κυβικών νερού το χρόνο

Κάθονται σε ένα παγκάκι στη παραλία της Νικήτης, (αυτή την οικονομική δυνατότητα έχουν  για γραφείο), συμπατριώτες μας, και περιμένουν τις υπογραφές, για προσβολή της απόφασης  του χαρατσιού των 100 κ.μ.νερού ελάχιστης κατανάλωσης το χρόνο  από τον Δήμο Σιθωνίας. 


Αεροδιακομιδή παιδιού με ελικόπτερο από το Γήπεδο Πολυγύρου 2-7-17


Με ελικόπτερο της Πυροσβεστικής μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη ένα παιδάκι από το γήπεδο του Πολυγύρου το μεσημέρι 2-7-16 σύμφωναμε ανακοίνωση της Πυροσβεστικής. Το παιδάκι από δημοτική κοινότητα του Δήμου Πολυγύρου, μεταφέρθηκε στο Γ.Ν.Χ. μετά από πτώση  και κρίθηκε απαραίτητο να διακομισθεί στη Θεσσαλονίκη σε ειδική κλινική για περαιτέρω εξετάσεις.
Είναι τόσες πολλές οι περιπτώσεις που τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στη Χαλκιδική είναι ελάχιστα μπροστά στον αριθμό των περιστατικών. Καλή επιστροφή.  Eίχαμε και τροχαίο ...

Ξεκίνησε ο 5ος Αριστοτέλειος κολυμβητικός διάπλους στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής 2-7-17

φωτο Lefteris Valsamis
  Ξεκίνησε σήμερα το πρωί ο 5ος Αριστοτέλειος Κολυμβητικός Διάπλους.
Ο αγώνας διεξάγεται  στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής του Δήμου Αριστοτέλη, την Κυριακή 2 Ιουλίου 2017. Ο Αγώνας συνδιοργανώνεται από τον πολιτιστικό σύλλογο Ολυμπιάδας "ΑΡΧΑΙΑ ΣΤΑΓΕΙΡΑ" σε συνεργασία με το Δήμο Αριστοτέλη Χαλκιδικής και το σύλλογο «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΡΑΘΩΝΙΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ» στο πλαίσιο των

Τα τελικά αποτελέσματα του 5ου Κολυμβητικού Περιπάτου "Κέλυφος-Ν.Μαρμαράς"

Ο 5ος Κολυμβητικός περίπατος "Κέλυφος-Ν.Μαρμαράς" 18-6-17  παρά τις περίεργες καιρικές συνθήκες διεξήχθη με επιτυχία με ορισμένες αναγκαίες τροποποιήσεις με συνδιοργανωτές το Χριστόφορο Μπατζή και την Ελληνική Μαραθώνια Κολύμβηση. Λόγω καιρού δεν ακολουθήθηκε η κλασική διαδρομή με τα κολυμβητικά γκρουπ

Φωτιά τα ξημερώματα σε αποθήκη του Αγ.Παύλου Χαλκιδικής



Φωτιά ξέσπασε τα  ξημερώματα της Κυριακής  σε αποθήκη με γεωργικά μηχανήματαστον Άγιο Παύλο Χαλκιδικής. Στο σημείο έσπευσαν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με έξι άνδρες. Προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές από την φωτιά.