powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο

Ολοκληρώνεται η κατασκευή του «ΤUI Sensimar Blue Lagoon Palace» στις Καλύβες Χαλκιδικής- Καμία δραστηριότητα στην επένδυση «φάντασμα› Αϊ Γιάννη Νικήτης Σιθωνίας (φωτο).

Με εντατικούς ρυθμούς δουλεύουν να ολοκληρώσουν την κατασκευή του ξενοδοχειακού συγκροτήματος «ΤUI Sensimar Blue Lagoon Palace» στις Καλύβες Πολυγύρου Χαλκιδικής που  ανήκει και αυτό ιδιοκτησιακά στον όμιλο «Εurotel» του κ. Άρη Δούρου, ενώ το μάνατζμεντ, όπως και στο γειτονικό «Blue Lagoon Princess», στις Καλύβες Πολυγύρου,  έχει ο όμιλος «Blue Lagoon».Το νέο 5άστερο ξενοδοχείο θα διαθέτει 92 δωμάτια,
junior σουΐτες και σουΐτες, με εσωτερική (θερμαινόμενη) και εξωτερική πισίνα, γήπεδα τέννις, δύο εστιατόρια και bar.
Τα συνεργεία Μάρτιος 2018

Ο Δήμος Πολυγύρου  συμμετέχοντας στην ανάπτυξη της περιοχής  προχωρά στην κατασκευή του δρόμου από την διασταύρωση  των Καλυβών προς την παραλία.


 Κακή εικόνα στην αναπτυσσόμενη περιοχή δίνουν κάποια κτίσματα ΄κοτέτσια΄, και οι αρμόδιοι ας επέμβουν.


Αγ. Γιάννης Σιθωνία Νικήτη

Αγ Γιάννης   2018
Και ενώ επιχειρηματίες του κλάδου επενδύουν με συνέπεια στην Χαλκιδική, στην Σιθωνία στην περιοχή Αγίου Ιωάννη , μία έκταση 260 στρεμμάτων που ξεπουλήθηκε με 9.5 εκατομμύρια το 2015 απο το ΤΑΙΠΕΔ παρότι υπογράφηκε και η Πολεoδομική Μελέτη εδώ η κατάσταση παραμένει θολή, καμία εργασία δεν έχει ξεκινήσει μέχρι σήμερα .
Αγ.Γιάννης μόνο Μακέτα
Κυκλοφορoύσαν δημοσιεύσεις ότι θα είναι έτοιμη η επένδυση το καλοκαίρι του 2017 ανακοινώσεις για τη γραφειοκρατία έκδοσης αδειών , ψεύτικες ειδήσεις  ότι είναι δασική έκταση, και όταν υπογράφηκε και η πολεοδομική μελέτη θα ξεκινούσε η κατασκευή τον Φεβρουάριο του 2018.

Μέχρι τώρα μέσα Μαρτίου, ο καιρός καλός,  δεν 'κουνιέται φύλλο', δεν έχει ξεκινήσει απολύτως τίποτα , (εκτός από την τοποθέτηση  ενός αγωγού,   η κατασκευή ενός 'πρόχειρου κόμβου'  στο παρελθόν και φυσικά το φράξιμο με συρματόπλεγμα) .
Αγ Γιάννης Κόμβος.
Το καλοκαίρι λειτούργησε ένα beach bar,  και αν συνεχισθεί έτσι ή κατάσταση,  beach bar πάλι φέτος αντί ξενοδοχείου 200 δωματίων και 120 παραθεριστικών κατοικιών.
 Ίσως  θα πρέπει να επέμβει και η πολιτεία που το ξεπούλησε με 9.5 εκατομμύρια, περιμένοντας επένδυση 50 εκατ.

Δεν είναι λογικό να αναρωτιόμαστε μήπως χρήματα δεν υπάρχουν;


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  TUI SENSIMAR BLUE LAGOON PALACE





ΔΡΟΜΟΣ ΚΛΥΒΕΣ-ΠΑΡΑΛΙΑ 

ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΛΥΒΕΣ στο βάθος τα Blue Laggon
'Κοτέτσια'  στον δρόμο (ρέμα ) κοντά στον πύργο

δίπλα από το Blue Lagoon Princess

ΝΙΚΗΤΗ ΣΙΘΩΝΙΑ ΧΛΚΙΔΙΚΗΣ- ΑΚΤΗ ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗ-ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ&ΑΝΑΠΤΥΞΙΚΗ Α.Ε.
Η ΜΑΚΕΤΑ 

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ 2018

Το Beach Bar  2018

 Φωτο από την μεριά της περιοχής Καστρί




ΤΑ ΣΥΡΜΑΤΟΠΛΕΓΜΑΤΑ

ΚΟΜΒΟΣ