powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο

4o Swim for life στο Lacara camping Σιθωνίας Χαλκιδικής για καλό σκοπό, 3 Ιουνίου 2018


4o Swim for life @ Lacara camping bungalows  στη Σιθωνία Χαλκιδικής. Κυριακή 3 Ιουνίου 2018 και ώρα 11.00 Δύο διαδρομές, 1000 μέτρα και 3000 μέτρα.
"Κολυμπάμε για ζωή"
Τα έσοδα του κολυμβητικού περιπάτου θα διατεθούν στην ανθρωπιστική οργάνωση ΠΝΟΗ ΕΛΠΙΔΑΣ.
Όσες και όσοι επιθυμείτε να διανυκτερεύσετε από το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018 επικοινωνήστε με το Lacara Camping στα τηλέφωνα 23750 91444 ή 6948 832112 καθώς θα υπάρχουν πολύ καλές τιμές. 
Επίσης η Ouzeri-Trattoria "Thalassa" κάνει την ειδική προσφορά

Ο παγκοσμιος πρωταθλητης AARON COOK ο θρύλος του taekwondo έρχεται στον Πολύγυρο 20-5-18

Ο παγκοσμιος πρωταθλητης AARON COOK ο θρύλος του taekwondo έρχεται στον Πολύγυρο για ομαδική προπόνηση 
Σεμινάριο από τον AARON COOK για τους μικρούς και μεγάλους αθλητές του συλλόγου μας μια ανεπανάληπτη εμπειρία που θα μας μείνει αξέχαστη όλοι στο κλειστό στάδιο ΠΟΛΥΓΎΡΟΥ 20/5 να είστε σίγουροι πως αξίζει τον κόπο
Μια μεγάλη ευκαιρία για τους μικρούς και μεγάλους αθλητές του Συλλόγου μας,να γνωρίσουν απο κοντά και να προπονηθούν με

Παπαζάχος: Ανεπαρκής ο αντισεισμικός σχεδιασμός των φραγμάτων της Ελληνικός Χρυσός.

Στον σεισμό του 1932 στην Ιερισσό και τη σημασία του για τον αντισεισμικό σχεδιασμό των έργων που συνδέονται με την μεταλλευτική δραστηριότητα στη Χαλκιδική, αναφέρθηκε ο καθηγητής Γεωφυσικής του ΑΠΘ, Κώστας Παπαζάχος.
Ο καθηγητής έκανε τις σχετικές δηλώσεις του, με έμφαση στα φράγματα, στο περιθώριο εκδήλωσης με θέμα «Οι καταστροφικές

Φεστιβάλ Χορωδιών Ενηλίκων στην Νικήτη και Ν.Μαρμαρά Σιθωνίας 26-27 Μαΐου 2018 -Διοργανωτής, Κατασκήνωση ΤΣΑΦ ΤΣΟΥΦ EXPRESS - Πρόγραμμα Εκδηλώσεων τριημέρου Αγ.Πνεύματος.

Οι κατασκηνώσεις «ΤΣΑΦ – ΤΣΟΥΦ», διοργανώνουν το 2ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΟΡΩΔΙΩΝ σε συνεργασία με το Δήμο ΣΙΘΩΝΙΑΣ. Η κατασκηνώση  βρίσκεται στο δεύτερο πόδι της πανέμορφης Χαλκιδικής (*περιοχή Λαγόμανδρα Νικήτης) 
Σας προσκαλούμε να τραγουδήσουμε στις γραφικές και όμορφες παραλίες, ενώνοντας όλη την Ελλάδα με μελωδίες και ρυθμούς κατά τις ημερομηνίες :

Συνελήφθησαν καλλιεργητές δενδρυλλίων κάνναβης σε περιοχή των Ζερβοχωρίων Χαλκιδικής(φωτο)

Κατασχέθηκαν 4 συσκευασίες με κάνναβη 85 γραμμαρίων, μικροποσότητα ηρωίνης, νάιλον τεμάχια για τη συσκευασία 270 ευρώ, από τη διακίνηση , 11 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 20 εκατοστά,   σε γλάστρα στην αυλή του σπιτιού και ποσότητα κάνναβης βάρους 17,8 γραμμαρίων
Συνελήφθησαν σήμερα  τα ξημερώματα σε περιοχή των Ζερβοχωρίων του Δήμου Πολυγύρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου και

56ο Πανελλήνιο Παιδιατρικό Συνέδριο ,ξενοδοχείο Athos Palace Κασσάνδρα , 25-27 Μαΐου 2018

Φορέας Διοργάνωσης

Ελληνική Παιδιατρική Εταιρεία
Μπακοπούλου 15, 15451,
Ν. Ψυχικό
τ: 2107771140
e: grammateia@e-child.gr
www.e-child.gr

Εθελοντικός καθαρισμός βυθού και ακτών στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής-Πρόγραμμα.

Σε καθαρισμό βυθού αλλά και ακτών προχωρά ο Δήμος Κασσάνδρας σε συνεργασία με την Επιτροπή Τουριστικής Προβολής του Δήμου, τη συνδρομή της Ομάδας Πολιτικής Προστασίας του Δήμου και της αντίστοιχης Αντιδημαρχίας, των Τοπικών Συμβουλίων, των Δημοτικών Σχολείων, εθελοντών και της σχολής καταδύσεων Sea Reacer Diving Academy, με την άδεια του Λιμεναρχείου.
Η Βάση Ετοιμότητας Κασσάνδρας της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης θα βρίσκεται στο χώρο, ενώ σημαντική βοήθεια σε

Παρασκευή

Νεονικοτινοειδή: Ψηφίστηκε η πρόταση της Κομισιόν, με στόχο την προστασία των μελισσών, τι αλλαγές φέρνει

Υπέρ της πρότασης της Κομισιόν, η οποία προβλέπει τον περαιτέρω περιορισμό της χρήσης των νεονικοτινοειδών με στόχο την προστασία των μελισσών, ψήφισαν 16 κράτη-μέλη μεταξύ των οποίων και η χώρα μας κατά τη σημερινή ψηφοφορία στην αρμόδια επιτροπή της Ε.Ε. 
Το γεγονός αυτό σημαίνει ότι τρεις δραστικές ουσίες που ανήκουν στα νεονικοτινοειδή (clothianidin, imidacloprid,

ΕΠΣΧ:Πανχαλκιδικιώτικο τουρνουά ποδοσφαίρου υποδομών-Κυριακή 3 Ιουνίου 2018-Γήπεδο Ολύνθου Νάκης Αυγέρης

Η Διοίκηση της ΕΠΣΧαλκιδικής και η επιτροπή υποδομών , διοργανώνει ,μετά από απαίτηση πολλών ομάδων ,πανχαλκιδικιώτικο τουρνουά ποδοσφαίρου υποδομών , την Κυριακή 3 Ιουνίου στο γήπεδο της Ολύνθου ‘Νάκης Αυγέρης»  Ευχαριστούμε  την διοίκηση της ομάδος ,για την παραχώρηση του γηπέδου!  Στις

13η Χορωδιακή Συνάντηση στον Ν.Μαρμαρά 5/5/18 - Διοργάνωση Πολιτιστικός 'Προικόννησος' - Πρόγραμμα .


EE εναντίον fake news.

Δεν θέλουμε να ιδρύσουμε Υπουργείο Αλήθειας" δηλώνει με σκωπτική διάθεση ο ευρωπαίος Επίτροπος για θέματα εσωτερικής ασφάλειας, Τζούλιαν Κινγκ, ανατρέχοντας στην ανατριχιαστική διάλεκτο που κυριαρχεί στο γνωστό μυθιστόρημα "1984" του Τζωρτζ

ΕΚΑΣΧ:Oρισμός Διαιτητών-Κριτών 28-29/4/2018

Τελική Φάση Play offs A’ Kατηγορίας Ανδρών-1η Αγων.
28/4/2018 19.30 ΚΛ.ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ ΑΟ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ-ΠΟ Ν. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ – ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΡΙΤΕΣ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ-ΕΛΙΟΔΩΡΟΥ-ΒΟΡΔΟΣ
Τουρνουά Μίνι Αγοριών 
28/04/2018 17:00 ΚΛ. ΙΕΡΙΣΣΟΥ ΞΕΡΞΗΣ ΑΣ -ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ ΑΟ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΚΡΙΤΗΣ:ΜΠΑΛΝΤΑ
29/04/2018 15:00 ΚΛ. ΣΙΘΩΝΙΑΣ Α.Ο. ΣΙΘΩΝΙΑΣ ΟΙ ΣΙΘΩΝΕΣ- Α.Σ. ΑΕΤΟΙ ΟΡΜΥΛΙΑΣ

Ενημέρωση από την Αστυνομική Δ/νση Χαλκιδικής επί θεμάτων λειτουργίας καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, τουριστικών επιχειρήσεων, παραεμπορίου, παράνομης υπαίθριας κατασκήνωσης, κ.ά 27-4-18 (φωτο)

Πολύγυρος  27-4-18: Σύσκεψη για ενημέρωση των φορέων και επιχειρήσεων του νομού μας επί των θεμάτων λειτουργίας και συναφών παραβάσεων των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος – ξενοδοχείων κλπ., εν’ όψει της έναρξης της θερινής περιόδου και των επικείμενων προβλημάτων, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο

Δήμος Πολυγύρου Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου 3-5-18

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πολυγύρου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 3 Μαΐου 2018, στις 19:00. Η συνεδρίαση θα μεταδοθεί ζωντανά από το Δημοτικό Ραδιόφωνο Πολυγύρου. Τα θέματα ημερήσιας διάταξης είναι τα ακόλουθα:
1)Λήψη απόφασης για την 2η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού οικ. έτους 2018 &Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος 2018 (Εισηγ.: ΔΗΜΑΡΧΟΣ)
2) Λήψη απόφασης επιλογής υδρονομέων έτους 2018 (Β.Δ.

Ρήξη των ξενοδόχων της Θεσσαλονίκης με τον Οργανισμό Τουρισμού .

Στη διακοπή της συνεργασίας της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης (ΕΞΘ) με τον Οργανισμό Τουρισμού στον τομέα του μάρκετινγκ του Οργανισμού, το οποίο είχε αναλάβει στέλεχος της Ένωσης, αναφέρθηκε ο πρόεδρος της ΕΞΘ Ανδρέας Μανδρίνος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ 104,9 FM«.
«Σταματήσαμε με δική μας πρωτοβουλία αυτήν τη συνεργασία τη

1η ΜΑΗ κάλεσμα του Συνδικάτου Οικοδόμων στην πλατεία του Δημαρχείου Πολυγύρου


ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΤΟ «ΠΑΡΩΝ» ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΜΑΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 1 ΜΑΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΓΥΡΟ 10:00 π.μ.

Συνάδελφοι,
Η 1η ΜΑΗ είναι μέρα των εργατών όλου του κόσμου και ως τέτοια σηματοδοτεί τον αδιάκοπο αγώνα ενάντια στην εκμετάλλευση, τους πολέμους, τη φτώχεια, μέχρι την τελική νίκη απέναντι στο κεφάλαιο και τις δυνάμεις του που έχουν μετατρέψει τη ζωή μας σε κόλαση.
Η 1 η ΜΑΗ και οι αγώνες της τάξης μας, μας τροφοδοτούν με δύναμη και χρήσιμα συμπεράσματα, που φανερώνουν ότι μόνο με τον ταξικά προσανατολισμένο αγώνα

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΡΥΘΜΙΣΗ ΧΡΕΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ & ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ» 29-4-18 ΣΤΟΝ ΠΟΛYΓΥΡΟ.

Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής, σας προσκαλεί την Κυριακή 29 Απριλίου 2018 και ώρα 19.30 στο Συνεδριακό Κέντρο του Επιμελητηρίου στον Πολύγυρο, στην ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Ρύθμιση Χρεών Επιχειρήσεων & Ελεύθερων Επαγγελματιών». 
Η ενημερωτική ημερίδα με κεντρικό ομιλητή τον Ειδικό Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους κο Κουρμούση Φώτη,

Διακοπές ΔΕΗ στην Ν.Καλλικράτεια και περιοχές Ν.Μουδανιών 29&30/4/18


H Ιερά Μητρόπολις Κασσανδρείας προσέφερε δύο καρέκλες αιμοκάθαρσης στο Γεν.Νοσοκομείο Χαλκιδικής (φωτο)

Η Ιερά Μητρόπολις Κασσανδρείας με απόφαση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου αυτής κ. Νικοδήμου προσέφερε στη Μονάδα Τεχνητου Νεφρού του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκιδικής δύο καρέκλες αιμοκαθάρσεως συνολικής αξίας 6.448,00 ΕΥΡΩ, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών αδελφών μας, οι οποίοι υποβάλλονται στην εν λόγω θεραπεία.

Έως 15 Ιούνη παράταση για δηλώσεις ΟΣΔΕ

Τη δυνατότητα σ’ όσα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης το επιθυμούν να παρατείνουν την υποβολή των δηλώσεων ΟΣΔΕ 2018 έως και τις 15 Ιουνίου, αποφάσισε η Κομισιόν, μετά από αίτημα κρατών μελών.
Η υποβολή των αιτήσεων έληγε στις 15 Μαΐου ωστόσο κρίθηκε αναγκαία η σχετική παράταση καθώς πολλά κράτη-μέλη

Πέμπτη

MasterChef: Ο Δημήτρης Παμπόρης απο Νικήτη Χαλκιδικής θα παρουσιάσει το πιάτο της νίκης (26-4-18)

Ο Γιώργος Φασιλής και ο Τιμολέων Διαμαντής, είναι έτοιμοι να διασταυρώσουν τα μαχαίρια τους προκειμένου να παραμείνουν στο

Σουηδική αποβίβαση «ανάμεσα στο νερό και το βουνό» στην Ανατ. Χαλκιδική (22-26/4/18)

Επαγγελματική επίσκεψη της υπεύθυνης σχεδιασμού και παραγωγής τουριστικών προγραμμάτων του σουηδικού γραφείου περιπατητικού τουρισμού WI-RESOR πραγματοποιήθηκε στην Ανατολική Χαλκιδική (22 – 26.4.18), ως ολοκλήρωση του Β2Β προγράμματος επαφών που οργανώθηκε από τον Προαθωνικό Οργανισμό Τουρισμού στη Στοκχόλμη τον Οκτώβριο του 2017.

Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών ενόψει Πρωτομαγιάς και στην Θεσσαλονίκης για Ν.Μουδανιά,από 27-4-18.Δεν θα ισχύσει την Κυριακή- Αυξημένα μέτρα Τροχαίας.

Ανακοίνωση με την οποία ανακοινώνει ότι θα ισχύσει απαγόρευση κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων ωφέλιμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου, για την ασφαλέστερη κίνηση των οχημάτων και τη βελτίωση της οδικής κυκλοφορίας κατά τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς 2018, εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ ( εδώ).
Το μέτρο θα ισχύσει από 27-4-18 και διαρκέσει μέχρι και την Τρίτη. Την Κυριακή 29 Απριλίου 2018 δεν θα ισχύσουν απαγορεύσεις.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Δήμος Πολυγύρου: Κατάλληλο προς πόση το νερό σε όλο τον Πολύγυρο - Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις για την πλήρη αποκατάσταση του προβλήματος.

Από την Αντιδημαρχία Ύδρευσης Πολυγύρου ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με τα πρόσφατα αποτελέσματα των μετρήσεων και των ελέγχων του ΚΕ.Π.Α.Μ.Α.Χ. το νερό ύδρευσης στον Βόρειο Πολύγυρο είναι κατάλληλο προς πόση.
Παρόλα αυτά σημειώνεται ότι για το πρόβλημα, που παρουσιάστηκε στην γεώτρηση του Δήμου, στην περιοχή

Τρία κρούσματα ιλαράς στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής

Ένας γιατρός, μία νοσηλεύτρια και μία διοικητική υπάλληλος του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκιδικής (Γ.Ν.Χ.), στον Πολύγυρο, νόσησαν από ιλαρά, όπως ανέφερε μιλώντας στο halkidikifocus.gr ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου, Νίκος Παπαγρηγορίου. «Πρόκειται για τρία άτομα που ανήκουν στο προσωπικό του Γ.Ν.Χ. Τα δύο

ΕΠΣΧ:Διαιτητές αγώνων 28 – 29 Απρ. 2018

Σάββατο 28 Απρ. 2018   Ώρα : 16:30
1 ΘΥΕΛΛΑ ΜΕΤΑΓΓΙΤΣΙΟΥ – ΑΝΘΕΜΟΥΣ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ ΓΡΕΒΕΝΗΣ – ΓΟΥΤΑΣ – ΧΡΥΣΑΪΔΗΣ ΟΡΜΥΛΙΑΣ
Κυριακή 29 Απρ. 2018   Ώρα : 17:00
2 ΑΡΗΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑΣ 2005 – ΟΛΥΝΘΟΣ ΟΛΥΝΘΟΥ ΚΟΥΡΑΣ – ΣΙΩΝΗ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
3 ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ – ΝΕΟΣ Π.Ο. Ν. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ – ΠΑΥΛΙΔΗΣ – ΤΣΙΡΩΝΑΣ
4 ΑΚΑΝΘΟΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ – Π.Ο. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ ΓΡΕΒΕΝΗΣ – ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ – ΒΑΤΖΟΛΑΣ
5 ΗΡΑΚΛΗΣ Ν. ΦΩΚΑΙΑΣ – ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ Ν. ΜΑΡΜΑΡΑ ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ ΑΛ. – ΓΟΥΤΑΣ – ΚΟΚΚΙΝΟΣ