powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο

Τον Ιούνιο η μελέτη για φυσικό αέριο στη Χαλκιδική ... και το μετρό ; θα περιμένουμε μην βιάζεστε (video).

O Γενικός Διευθυντής της  ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΑΕΡΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Α.Ε. (ΕΔΑ ΘΕΣΣ) Λεωνίδας Μπακούρας, ανακοίνωσε σήμερα 5-5-18 σε συνάντηση στη Θεσσαλονίκη ότι έχει ξεκινήσει η μελέτη για την επέκταση του δικτύου στον νομό Χαλκιδικής, η οποία θα παρουσιαστεί μέσα στον Ιούνιο.

13η Χορωδιακή Συνάντηση στον Ν.Μαρμαρά 5/5/18 - Διοργάνωση Πολιτιστικός 'Προικόννησος' (video)

foto video  Maria Karanasou

Προϊόντα κάνναβης 1% τετραϋδροκανναβινόλη στα καταστήματα Lidl της Ελβετίας

Τα προϊόντα του Lidl έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να διαθέτουν ηρεμιστική και αντιφλεγμονώδη δράση, αλλά να μην προκαλούν ζαλάδα.
Μπορεί να έχετε ακούσει για τα ευτελή εδέσματα και πιθανώς για την πεντανόστιμη μαρμελάδα. 
Αυτό, ωστόσο, που δεν θα έχετε δοκιμάσει ακόμα είναι τα τελευταία προϊόντα που προσφέρει η αλυσίδα Lidl: κάνναβη

Διακοπές ρεύμτος σε Αρναία-Στανό-Ουρανούπολη περιοχές Ιερισσού 7-5-18


Παρασκευή

Δήμος Αριστοτέλη :Πρόσληψη, (12) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των υποκαταστημάτων της ΑΞ.Τ.Α.Δ.Α. ΔΑΕ, που εδρεύει στην Ιερισσό Χαλκιδικής

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δώδεκα (12) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των υποκαταστημάτων της ΑΞ.Τ.Α.Δ.Α. ΔΑΕ, που εδρεύει στην Ιερισσό Χαλκιδικής, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού

Απλήρωτοι λογαριασμοί της ΔΕΗ που... πληρώθηκαν στα ΕΛΤΑ

Ακούσιοι δανειστές των ΕΛΤΑ έχουν γίνει καταναλωτές της ΔΕΗ που επιλέγουν να πληρώσουν τους λογαριασμούς ρεύματος μέσω του δικτύου της. Οι καταναλωτές φεύγουν με την απόδειξη και ήσυχοι ότι έχουν τακτοποιήσει τις οφειλές τους – όσοι μάλιστα πληρώνουν εμπρόθεσμα αναμένουν και την έκπτωση επιβράβευσης του 15% που δίνει η ΔΕΗ. (Σχετικό για την Χαλκιδική εδώ sithonianews)

Ήρθε το καλοκαίρι: Άρχισαν... τα νταούλια για τους Δημάρχους της Χαλκιδικής:Βουνά ..μπαζα στη Σιθωνία Το άρθρο από το voria.gr

Η Voria.gr ζήτησε κατ’ επανάληψη τη θέση του δήμου Σιθωνίας γι’ αυτές τις παράνομες χωματερές. Ο δήμαρχος Γιάννης Τζίτζιος μας παρέπεμψε στην αρμόδια αντιδήμαρχο 
Εκατοντάδες χιλιάδες τόνοι από μπάζα, έπιπλα, συσκευές και κάθε λογής ογκώδη απορρίμματα σε μια από τις πλέον τουριστικές περιοχές της Χαλκιδικής.

Στα 3,4 δισ. τα συνολικά χρέη του Κράτους τον Μάρτιο.Το πλεόνασμα του 2018 κτίζεται ξανά «στα χαρτιά»

Το πλεόνασμα του 2018 κτίζει ξανά «στα χαρτιά» το υπουργείο Οικονομικών, αφού τον μήνα Μάρτιο δεν εδέησε να πληρώσει ούτε ένα ευρώ για τα χρέη του σε ιδιώτες. Καθώς καθυστέρησε να πάρει την δόση των 5,7 δισ. από τον ESM (η εκταμίευση έγινε 27 Μαρτίου) έμειναν «στο περίμενε» και οι προμηθευτές του δημοσίου. Κανένα υπουργείο δεν μείωσε τις  οφειλές του, ενώ τα περισσότερα

Πέμπτη

Δεν ‹έφαγαν οι αγελαδίτσες το τριφύλλι›-Με προσωπικές επαφές του Αλαφούζου Σώθηκε ο Παναθηναϊκός!

O ΗΡΑΚΛΗΣ κατά την περυσινή περίοδο ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΗΚΕ ΒΙΑΙΩΣ για τρίτη φορά στην ιστορία του, παρότι αγωνιστικά είχε καταλάβει στην βαθμολογία της SUPER LEAGUE θέση παραμονής στην κατηγορία, λόγω ΜΗ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ.
Με... σκριν του ΠΑΟΚ και αλλαγή στάσης από την Κέρκυρα, ο Παναθηναϊκός γλίτωσε τον υποβιβασμό, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA η Λίγκα άλλαξε την ποινή για τις μη αδειοδοτημένες ομάδες.

"Περιήγηση στο Άπειρο":Διάλεξη του Γιάννη Γιοματάρη, Δευτέρα 7/5/2018, 8:30' μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Ν. Μουδανιών

Ο Δήμος Νέας Προποντίδας, ο Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Νέας Προποντίδας, το Γενικό Λύκειο Νέων Μουδανιών και το 1ο Γυμνάσιο Νέων Μουδανιών, πραγματοποιούν εκδήλωση με θέμα: "Περιήγηση στο Άπειρο", τη Δευτέρα 7 Μαΐου 2018 και ώρα 20:30, με ομιλητή τον Ιωάννη Γιοματάρη, καθηγητή και διευθυντή στο Πανεπιστήμιο PARIS-SACLAY. Προλογίζει ο Καθηγητής Πυρηνικής Φυσικής του Α.Π.Θ. Ηλίας Σαββίδης.

ΕΠΣΧ:Διαιτητές αγώνων Play off-out & παίδων 5 – 6 Μαϊ. 2018

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ PLAY OFF ΚΑΙ PLAY OUT ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
Σάββατο 5 Μαϊ. 2018   Ώρα : 16:30
1 Π.Ο. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ – ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΤΑΓ. ΣΤΡ/ΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ – ΓΟΥΤΑΣ – ΣΚΟΥΤΑΣ Ν.
Κυριακή 6 Μαϊ. 2018   Ώρα : 17:00
2 Π.Ο. ΤΡΙΓΛΙΑΣ – ΝΕΟΣ Π.Ο. Ν. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ ΑΛ. – ΓΡΕΒΕΝΗΣ – ΚΕΧΑΓΙΑΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ
Σάββατο 5 Μαϊ. 2018   Ώρα : 11:00
1 ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ Ν. ΜΑΡΜΑΡΑ – ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ ΜΙΧΑΛΟΥΔΗΣ

Δήμος Αριστοτέλη:Λαϊκή Συνέλευση στην Ιερισσό 6-5-18 για δίκη της υπόθεσης του Λάκκου Καρατζά (αντιδράσεις για εξόρυξη χρυσού)

Στις 10 Μαΐου ξεκινάει στη Θεσσαλονίκη η δίκη για την υπόθεση του Λάκκου Καρατζά (από αναβολή Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης 21-9-17). Εικοσιπέντε συνδημότες μας θα βρεθούν στο εδώλιο του κατηγορουμένου έχοντας να αντιμετωπίσουν βαρύτατες και κατασκευασμένες κατηγορίες. Ουσιαστικά όμως, δικάζεται ολόκληρη η Τοπική Κοινωνία,

Δήμος Προποντίδας συνεδρίαση Δ.Σ. 7-5-18

Τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. Δήμου Προποντίδας την Δευτέρα 7/5/2018 ώρα 8:00 μ.μ. στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου. 
Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:
1. 4η Αναμόρφωση προϋπολογισμού εσόδων- εξόδων Δήμου Ν. Προποντίδας, έτους 2018
2. Κατάρτιση μεσοπρόθεσμου προγράμματος δημοσιονομικής στρατηγικής 2019-2021 του Δήμου Ν.

Νεκρός 24χρονος μοτοσικλετιστής κοντά στα Μουδανιά 3-5-18

ΑΡΧΕΙΟ
Θανατηφόρο τροχαίο συνέβη σήμερα Πέμπτη   11.20 το πρωί  στο 1,5 χιλιόμετρο της παράπλευρης Επαρχιακής Οδού Μουδανιών – Κασσάνδρας, στο ρεύμα για Ν. Μουδανιά.
H μηχανή  που οδηγούσε ο 24χρονος από την περιοχή,  εξετράπη της πορείας και προσέκρουσε σε κιγκλίδωμα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του . 

Καταγγελία στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή για Ανάπτυξη Υδατοκαλλιεργειών (ΠΟΑΥ) στη θέση Άμπελος και Πόρτο Κουφό του Δήμου Σιθωνίας.

Πόρτο Κουφό
Στα όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης στρέφεται  ο Σύλλογος Επαγγελματιών Τορώνης, Καλαμιτσίου, Τριστινίκας, Πόρτο Κουφό Χαλκιδικής, για την πολύκροτη υπόθεση της οριοθέτησης Περιοχής Οργανωμένης Ανάπτυξης Υδατοκαλλιεργειών (ΠΟΑΥ), στο πλαίσιο Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ), η οποία εγκρίθηκε πριν από ένα χρόνο από το Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας. με πολυσέλιδο έγγραφο . Στο κείμενο της καταγγελίας αναλύονται τα εξής:εδώ  halkidikifocus.gr
σχετικές αναρτήσεις  στο   sithonianews.blogspot.gr

Kids Fishing Day 2018 για δεύτερη χρονιά στο Δήμο Νέας Προποντίδας 6-5-18

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Ν. Προποντίδας διοργανώνει σε συνεργασία με αθλητικούς συλλόγους ερασιτεχνικής - αθλητικής αλιείας και ομάδες μέσων κοινωνικής δικτύωσης με αντικείμενο το ψάρεμα, εκδήλωση για τα παιδιά!
Την Κυριακή 6 Μαΐου και ώρα 10:00 π.μ. θα

Τα καραβάκια ξεκινούν τα δρομολόγια στον Θερμαϊκόαπό το Σάββατο 5 Μαΐου

Αρχής γενομένης από το Σάββατο 5 Μαΐου τα καραβάκια ξεκινούν και φέτος τα δρομολόγια στον Θερμαϊκό, νωρίτερα από κάθε προηγούμενη χρονιά. Φέτος, τα δρομολόγια εγκαινιάζονται με τον «Κωνσταντή», που θα εκτελεί αρχικά δέκα δρομολόγια καθημερινά, συνδέοντας τη Θεσσαλονίκη με τις παραλίες της Περαίας και των Νέων Επιβατών και αντίστροφα, σε λιγότερο από μια ώρα.

Μείωση δαπανών για τη γεωργία προτείνει η Κομισιόν

Σε μειώσεις των δαπανών της κοινής αγροτικής πολιτικής αλλά και της συνοχής, αναμένεται να προχωρήσει σήμερα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, στο πλαίσιο του καθορισμού των κοινοτικών δαπανών μετά το 2020.
Πρόκειται για μια από τις σημαντικότερες διαπραγματεύσεις των τελευταίων ετών, η οποία θα ξεκινήσει με βάση τη σημερινή

Τετάρτη

Εσπερίδα για την Ελιά τον Χρυσό της Χαλκιδικής, καλλιέργειες , φυτοπροστασία και επεξεργασία 4-5-18 στο Επιμελ. Χαλκιδικής ώρα 18:00.-Πρόγραμμα.

Η ΔΑΟΚ ΠΕ Χαλκιδικής και το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας σας προσκαλούν στην Εσπερίδα Ελιά, ο Χρυσός της Χαλκιδικής, Καλλιέργεια, Φυτοπροστασία και Επεξεργασία ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ 4 Μαΐου 2018 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου στις 18:00.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 
18:00-18:15 Προσέλευση - Χαιρετισμοί
18:15-18:30 Δημήτριος Κωβαίος, Κοσμήτορας της Σχολής Γεωπονίας-Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος, Καθηγητής

Διακοπές ρεύματος Ν.Καλλικράτεια -Αγ.Πάυλος 6-5-18


H Sabah για τη σύλληψη του Τούρκου στον Έβρο .

Σε λανθασμένο χειρισμό αποδίδουν τα τουρκικά ΜΜΕ την είσοδο του χειριστή ενός εκσκαφέα, μαζί με το μηχάνημα, στην ελληνική πλευρά στον Έβρο.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Daily Sabah, ο Τούρκος δημοτικός υπάλληλος εκτελούσε εργασίες στη ζώνη ασφαλείας στα ελληνοτουρκικά σύνορα. Μετά το τέλος των

Der Spiegel:Μετά τα καλαμάκια, τέλος και τα πλαστικά πιάτα ;

Τα πλαστικά απόβλητα ρυπαίνουν τις θάλασσες, σκοτώνουν τα ζώα και θεωρούνται μάστιγα των μελλοντικών γενεών. Τώρα, η ΕΕ επεξεργάζεται ένα ριζοσπαστικό σχέδιο: για παράδειγμα, τα πλαστικά πιάτα μιας χρήσης δεν θα πρέπει πλέον να υπάρχουν στο μέλλον, όπως γράφει το Der Spiegel.
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή σκοπεύει να προτείνει την απαγόρευση για

Νεκρός στο Άγιο Όρος ο γιατρός του Βενιζελείου Γιώργος Καραντινός

Νεκρός ανασύρθηκε ο γνωστός αναισθησιολόγος του Βενιζελείου Νοσοκομείου Γιώργος Καραντινός, ο οποίος έπεσε από γκρεμό σε δύσβατη περιοχή, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στο Άγιο Όρος για προσκύνημα.Ο άτυχος άνδρας φαίνεται να έχασε την ισορροπία του, την ώρα που περπατούσε με την παρέα του προς τη Μονή του

Τα δρομολόγια της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας Χαλκιδικής για το καλοκαίρι

Ανακοινώνεται ότι το πρόγραμμα δρομολογίων της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας (Κ.Α.Μ.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής, τροποποιείται ενόψει της θερινής περιόδου.
Ειδικότερα, από σήμερα 2 Μαΐου 2018 η Κινητή Αστυνομική Μονάδα θα κινείται σε προγραμματισμένο χρόνο σε διάφορες περιοχές της Χαλκιδικής, ακολουθώντας τα παρακάτω δρομολόγια:
1ο Δρομολόγιο: ημέρα Δευτέρα και ώρες 07.00 – 15.00

Σεμινάρια για επιχειρηματίες"Τεχνικές Προώθησης Πωλήσεων Διαχείριση Χρόνου"και "Marketing στην Εστίαση"στα Ν. Μουδανιά 14 & 15/05/2018

Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εμπόρων & Επαγγελματιών Νέων Μουδανιών και την Επιμελητηριακή Αστική Εταιρία Χαλκιδικής «ΕΠ.ΑΝ.ΕΧ» στα πλαίσια της προσπάθειας συνεχούς κατάρτισης και εκπαίδευσης των μελών του, διοργανώνει ΔΩΡΕΑΝ εκπαιδευτικά σεμινάρια για

Τρίτη

1η Μάη2018: Οικοδόμοι-Εργαζόμενοι και ΠΑΜΕ στο Δημαρχείο Πολυγύρου-Εξαφανισμένο το Εργατικό Κέντρο πάλι φέτος(φωτο-βίντεο)

1 Μάη 2018 Πολύγυρος. 
Συγκέντρωση πραγματοποίησε σήμερα το Συνδικάτο των Οικοδόμων και το ΠΑΜΕ  στην πλατεία του Δημαρχεία Πολυγύρου με ομιλητή τον Πρόεδρο Λυρτζή . Ακολούθησε πορεία που κατέληξε στον χώρο του μνημείου των Ηρώων όπου για μία ακόμη φορά η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Χαλκιδικής απαξίωσε με την αποχή της τους αγώνες των εργαζομένων. Στο χώρο του Μνημείου των Ηρώων κατέθεσαν στεφάνια και κράτησαν ενός λεπτού σιγή.
  Όσον αφορά για τους αυτοαποκαλούμενους ‹αριστερούς› του ΣΥΡΙΖΑ αυτοί είναι που έχουν εξαφανισθεί. Ήταν στις πορείες κάποτε με την

Πρωτομαγιά: «Κύριοι δικαστές…»

Τίποτα δεν χαρίστηκε. Το δικαίωμα του ανθρώπου να δουλεύει για να ζει και όχι να ζει για να δουλεύει. Το 8ωρο και το δικαίωμα στην ξεκούραση και στον ελεύθερο χρόνο. Το δικαίωμα για μόνιμη, σταθερή, δημιουργική και αξιοπρεπώς αμειβόμενη εργασία. Οι Συλλογικές Συμβάσεις, το δικαίωμα της κοινωνικής ασφάλισης, η άδεια, η συνδικαλιστική ελευθερία στους χώρους δουλειάς.

Οι τουρίστες των All Inclusiveμε με ταπεράκια «ξαναχτύπησαν» σε ταβέρνα της Κρήτης !

Λεφτά για ταβέρνες... δεν υπάρχουν! Νέο περιστατικό σημειώθηκε με τουρίστες που πήγαν με τα ταπεράκια στην ταβέρνα. 
Πριν από περίπου ένα μήνα τουρίστες πήγαν σε ταβέρνα στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης, έβγαλαν τα ταπεράκια και παρήγγειλαν μόνο νερό.
Λίγο καιρό μετά... νέοι τουρίστες χτύπησαν ξανά!
«Στην Ελούντα υπήρξε και δεύτερο παρόμοιο περιστατικό.

Δευτέρα

Θα βιντεοσκοπούνται οι εξετάσεις για δίπλωμα οδήγησης-δεν θα παρίσταται στο όχημα ο εκπαιδευτής .

Δεν θα παρίσταται εντός του οχήματος ο εκπαιδευτής κατά τη διενέργεια δοκιμασίας προσόντων και συμπεριφοράς όλων των κατηγοριών αδειών οδήγησης υποψηφίων οδηγών, ενώ η εξέταση θα βιντεοσκοπείται. Αυτό προβλέπει, μεταξύ άλλων, το σχέδιο Νόμου για το νέο σύστημα εξετάσεων έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα

Σύσταση Γραφείου Κάνναβης από το Υπουργείο Υγείας

Τις προτεραιότητες που αφορούν τη νομοθετική ρύθμιση των φαρμάκων αλλά και της καλλιέργειας κάνναβης περιέγραψε ο Υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός, στην εκδήλωση «YES WE CAN-NABIS» της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ αποκαλύπτοντας ότι προωθείται η δημιουργία Γραφείου Kάνναβης στο Υπουργείο Υγείας.
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε Ανδρεάς Ξανθός, «προωθείται η

Λογαριασμοί ρεύματος και στην Χαλκιδική έρχονται με ανεξόφλητο ποσό που έχει πληρωθεί επειδή Τα ΕΛΤΑ δεν αποδίδουν στη ΔΕΗ τα χρήματα (φωτο από περιοχή Δήμου Αριστοτέλη).

Λογαριασμοί της ΔΕΗ που πληρώθηκαν στα ΕΛΤΑ ήρθαν σε πολλά νοικοκυριά ως ανεξόφλητοι, με αποτέλεσμα πολλοί καταναλωτές και κυρίως μεγάλης ηλικίας συνταξιούχοι των 400 ευρώ να παθαίνουν «εγκεφαλικά».
Αυτό συμβαίνει το τελευταίο δίμηνο επειδή παρακρατούν χρήματα από την πληρωμή λογαριασμών ρεύματος στα ΕΛΤΑ, δίχως να τα καταβάλουν εγκαίρως στην ΔΕΗ, προκειμένου να καλύπτουν δικές τους ταμειακές «τρύπες»
Οι καταναλωτές όπως μας πληροφόρησε η ΔΕΗ μπορούν να πληρώσουν με κάρτα ή μέσω e-banking την διαφορά, αλλα τί

Δύο Μαΐου εορτασμός του Αγίου Αθανασίου στο ομώνυμο παρεκκλήσι του Πολυγύρου.










Δεν ντρέπονται! Μήνυμα του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής για την Εργατική Πρωτομαγιά-Αύριο σας περιμένουμε στον Πολύγυρο να υψώστε την γροθιά σας, η κάμερα 'τραβά' και φαντάσματα !

Το μήνυμα ξεκινά κάπως έτσι:«Την Πρωτομαγιά, τιμάμε τους διαχρονικούς αγώνες και τις θυσίες των εργαζομένων σε όλο τον κόσμο για να τους κρατήσουμε ζωντανούς στο μυαλό και την καρδιά μας.
Η υπεράσπιση της εργασίας απέναντι στην εκμετάλλευση και την αυθαιρεσία ήταν, είναι και θα είναι, πρώτα και κύρια, υπόθεση των ίδιων των εργαζόμενων.
Γράφουν και άλλα, έτυχε να τo διαβάζω στο WC , και « πήρε το δρόμο του, κατά λάθος, με τέτοια υποκρισία..». Υπάρχει όμως εδώ   για τους ... 'μαζοχιστές' 

'Kατενάτσιο' στην αγορά ελαιολάδου Αντιστέκονται στην πίεση να πουλήσουν οι παραγωγοί, υψηλό για την εποχή το στοκ.

Tο παιχνίδι της… υπομονής καλούνται να παίξουν, τουλάχιστον για το αμέσως επόμενο διάστημα, όσοι παραγωγοί ελαιολάδου έχουν στα χέρια τους απούλητο προϊόν, υπό την προϋπόθεση φυσικά ότι έχουν την οικονομική δυνατότητα να υποστηρίξουν μια τακτική αναμονής, με φόντο μια αγορά που εξακολουθεί να κινείται με νωχελικούς ρυθμούς.

Let’ s Do It 2018 στο Δήμο Αριστοτέλη 29-4-18 (φωτο)

ΒΑΡΒΑΡΑ
Ολοκληρώθηκε και στον Δήμο Αριστοτέλη την  Κυριακή 29-4-18 η μεγαλύτερη, ταυτόχρονη, εθελοντική δράση της χώρας, το Let’ s Do It!
Άνθρωποι κάθε ηλικίας, Σχολεία, Σύλλογοι και Φορείς συνεργάστηκαν με τα συνεργεία του Δήμου με έναν κοινό στόχο: να ομορφύνουμε τον τόπο μας! Να φροντίσουμε το «σπίτι όλων μας»!

Επιμελητήριο Χαλκιδικής, ημερίδα με θέμα «Ρύθμιση Χρεών Επιχειρήσεων & Ελεύθερων Επαγγελματιών» 29-4-18 (φωτο).

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Μία άκρως ενδιαφέρουσα όσο και επίκαιρη ημερίδα, διοργάνωσε το Επιμελητήριο Χαλκιδικής στον Πολύγυρο, το απόγευμα της Κυριακής 29 Απριλίου 2018 στο Συνεδριακό του Κέντρο με θέμα «Ρύθμιση Χρεών Επιχειρήσεων & Ελεύθερων Επαγγελματιών» .
Η ενημέρωση περιλάμβανε τα βασικά σημεία του Ν. 4469/2017

Κυριακή

Δύσκολες ώρες για το Βαγγέλη Μπούτα στο νοσοκομείο Καρδίτσας - Ανατράπηκε το τρακτέρ του

Δύσκολες ώρες για το Βαγγέλη Μπούτα που τραυματίστηκε μετά από ατύχημα που είχε τις απογευματινές ώρες (περί τις 6μ.μ.) της Κυριακής (29/4) στο αμπέλι του και μετά από ανατροπή του τρακτέρ του. Σύμφωνα με το Karditsalive.Net Βαγγέλης Μπούτας  με πληροφορίες εργασίες ψεκασμού στο αμπέλι του. Ωστόσο κατά τη διάρκεια των εργασιών το τρακτέρ ανατράπηκε με

Ιερισσός παρουσίαση βιβλίου του Μπάμπη Μαυρίδη "ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΕΣ" 28-4-18 (φωτο)

Το Σάββατο 28 Απριλίου, στις 19:00μμ στο Αριστοτέλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αριστοτέλη ο Λαογραφικός Μουσικοχορευτικός Σύλλογος Ιερισσού " Καγκελευτός" , το Βιβιοπαίγνιο "Καραβασίλη" και ο εκδοτικός Οργανισμός Λιβάνη παρουσίασαν το βιβλίο του Μπάμπη Μαυρίδη "ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΕΣ". 

Βίντεο από drone της φωτιάς σε τροχόσπιτα σε 'παράνομο' κάμπινγκ της Αμμουλιανής .

29.04.2018 Ammouliani island on fire at camping megali ammos.  Simeon Petrov 

Συνελήφθησαν πάλι στη Χαλκιδική για μικροποσότητες ναρκωτικών και ο ‹ναρκέμπορος› για 2.1 τόνους ηρωίνης παραμένει ελεύθερος !!

Συνελήφθησαν για 28 χαπάκια έκστασης που βρέθηκαν στην κατοχή σε όχημα που επέβαιναν , 1.4 γραμμάρια κάνναβης και 8.6 γραμμάρια στο σπίτι !!  
Ενώ βλέπουμε ότι  το  Μαξίμου προβαίνει σε χαρακτηρισμούς τύπου «ναρκέμπορας» o Μαρινάκης για  2.1 τόνους  ηρωίνης  στο «Noor One», και παραμένει ελεύθερος , στη Χαλκιδική ερωτηματικά προκαλούν  οι  συλλήψεις για λίγα γραμμάρια κάνναβης  , 

Αποτελέσματα ΕΠΣΧ 28&29/4/18- Τελική Βαθμολογία.

Σάββατο 28 Απρ. 2018   Ώρα : 16:30 Μπαραζ  ανόδου στην Α'  Γαλάτιστας
1 ΘΥΕΛΛΑ ΜΕΤΑΓΓΙΤΣΙΟΥ – ΑΝΘΕΜΟΥΣ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ ΟΡΜΥΛΙΑΣ 1-3 (1-1 κανονική)
Κυριακή 29 Απρ. 2018   Ώρα : 17:00
2 ΑΡΗΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑΣ 2005 – ΟΛΥΝΘΟΣ ΟΛΥΝΘΟΥ 1-3
3 ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ – ΝΕΟΣ Π.Ο. Ν. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ 0-0
4 ΑΚΑΝΘΟΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ – Π.Ο. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ 2-5
5 ΗΡΑΚΛΗΣ Ν. ΦΩΚΑΙΑΣ – ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ Ν. ΜΑΡΜΑΡΑ 1-2
6 Α.Ο. ΣΑΡΤΗΣ – ΑΕΤΟΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ 3-0
7 ΑΡΙΣ/ΛΗΣ ΣΤΑΓ. ΣΤΡ/ΚΗΣ – ΤΑ Μ.Κ. ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ 3-3
8 Π.Ο. ΤΡΙΓΛΙΑΣ – ΤΟΡΩΝΑΙΟΣ ΑΦΥΤΟΥ 5-1
ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Σιθωνία:Lets do it greece 2018 στη Συκιά και Ν.Μαρμαρά 29-4-18 (φωτο)

Lets do it greece 2018 στη Σιθωνία  (ΣΥΚΙΑ- Ν.ΜΑΡΜΑΡΑΣ)
ΣΤΗ ΣΥΚΙΑ 
Η ομάδα ΟΠΕΔΤ Εθελοντών δραγουντέλι σε συνεργασία με τον πολιτιστικό σύλλογο Συκιάς"τα συκιωτακια" συμμετείχαν στον μεγάλο καθαρισμό που διοργανώνεται κάθε χρόνο σε όλη την Ελλάδα. Ο καθαρισμός έγινε στις παραλίες λιναράκι και Αι-Γιαννης (παραλία Συκιάς).

Ο Χαλκιδικιώτης Πρόεδρος της ΠΟΞ Γρηγόρης Τάσιος περιγράφει όλα τα δεδομένα και τα αγκάθια για τον ελληνικό τουρισμό που ετοιμάζεται για νέο ρεκόρ.

Με αφορμή το ξεκίνημα της νέας τουριστικής σεζόν, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ) Γρηγόρης Τάσιος περιγράφει όλα τα δεδομένα για τον ελληνικό τουρισμό το καλοκαίρι του 2018
Aύξηση της ζήτησης παρατηρείται -κοντά στο 10%- σε σύγκριση με τα περυσινά νούμερα, που έφτασαν για μία ακόμη χρονιά σε επίπεδα-ρεκόρ, με τα 30 εκατομμύρια και πλέον των ξένων τουριστών, το ρευστό γεωπολιτικό περιβάλλον που απαιτεί ευρωπαϊκές λύσεις προκειμένου να μην επιστρέψουν οι δύσκολες μέρες του 2015 με

Στις φλόγες τυλίχθηκαν τροχόσπιτα σε κάμπινγκ της Αμμουλιανής στη Χαλκιδική, το βράδυ του Σαββάτου

ΑΡΧΕΙΟ
Πυρκαγιά ξέσπασε χθές 28-4-18 στις 23:30 υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες σε τροχόσπιτα  κάμπινγκ της Αμμουλιανής στη μεγάλη άμμο   , με αποτέλεσμα να καούν πέντε (10 με νεότερες πληροφορίες) και μερικές σκηνές.
Στο σημείο έφτασε άμεσα η Πυροσβεστική Υπηρεσία με τέσσερα οχήματα και εννέα πυροσβέστες και όχημα του Δήμου Αριστοτέλη προκειμένου να προχωρήσουν στην κατάσβεση της φωτιάς.

Μύκονος: Η Φτελιά εάλω...

Τέλος εποχής για μια από τις τελευταίες cool παραλίες του νησιού που μετατρέπεται και αυτή σε μικρό χαλιφάτο με dj και ξαπλώστρες για Άραβες και Ρώσους ολιγάρχες
Τα παρατράγουδα είχαν αρχίσει από πέρυσι, όταν σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα , η κυρία Κονιόρδου αποφάσισε να δώσει άδεια για χρήση με ξαπλώστρες και ομπρέλες σε μια παραλία, που θεωρείται αρχαιολογικός χώρος.
Η σκηνή ανάγεται στο περσινό καλοκαίρι. Μια μεγάλη παρέα υποδέχεται την Αθηνά Οικονομάκου και τον Φίλιππο Μιχόπουλο

Εκδήλωση για την 'διαχείριση του άγχους-πόνου ', Δημοτικό Θέατρο Ν.Μουδανιών 29-4-18 ώρα 17:00.

Μέτσοβο: βλάχα κάνει "ντου" στο γήπεδο γιατί την ενοχλούσε η φασαρία (βίντεο.).


Ελληνίδα γιαγιά μπούκαρε σε γήπεδο, γιατί την ενοχλούσε η φασαρία
Ενα σπάνιο περιστατικό, με την εισβολή μιας γιαγιάς στον

Το συγκρότημα-θίασος ΜΑΡΕΣΚΑ της Αγ.Πετρούπολης στον Πολύγυρο και Ιερισσό (φωτο-video)

Η Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής και η Κυβέρνηση της Αγίας Πετρούπολης παρουσιάζουν το κρατικό παραδοσιακό συγκρότημα